Momente dificile pentru Oana Roman: „Dumnezeu să o odihnească...”

Au trecut 6 luni de la moartea Mioarei Roman, iar fiica sa, Oana Roman, i-a făcut astăzi parastasul. Femeia care i-a dat viață vedetei s-a stins din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov. Fiica lui Petre Roman încearcă să fie în continuare puternică.

Momente dificile pentru Oana Roman / foto: arhiva Click!
Momente dificile pentru Oana Roman / foto: arhiva Click!

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de mai mulți ani și beneficia de îngrijirea adecvată nevoilor sale. Din păcate, socotelile cu viața le-a încheiat la vârsta de 83 de ani, în timpul unui stop-cardiorespirator survenit în timpul somnului.

Astăzi, 17 august, la șase luni de la decesul celei care i-a dat viață, Oana Roman i-a făcut parastasul mamei sale. Deși e încă îndurerată de pierderea uriașă suferită, încearcă să fie în continuare puternică, pentru ea, dar și pentru fetița ei, Isabela. De asemenea, fiica lui Petre Roman a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Azi facem pomenirea mamei la 6 luni de când a plecat. Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Te iubesc, mami!, este mesajul Oanei Roman, publicat pe pagina sa personală de Instagram, alături de o serie de fotografii unde apare cu împreună cu mama ei, Mioara Roman.

„Te iubesc, mami!”

Moartea Mioarei Roman a fost o lovitură puternică pentru Oana Roman, căci vedeta și mama ei aveau o legătură extrem de strânsă și specială. Când i-a făcut parastasul de 3 luni, fiica lui Petre Roman a fost singură, sora ei, Catinca, nu i-a fost alături. Cele două s-au certat la scurt timp după înmormântarea mamei lor.

Vedeta a organizat atunci în detaliu parastasul acesteia, asumându-și întreaga responsabilitate. Fiica lui Petre Roman a mers cu o mulțime de pachete la biserică, pe care le-a împărțit celor prezenți. Pe tot parcursul slujbei de pomenire a fost profund emoționată, astfel că nu a mai putut să își stăpânească lacrimile. Fosta soție a lui Petre Roman își doarme somnul de veci în Cimitirul „Reînvierea” din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net