Oana Roman, sfâșiată de durere: „A plecat liniștit, în somn...Sufletul meu plânge”

Oana Roman se numără printre cele mai urmărite vedete în mediul online. Vedeta a reușit să capete o comunitate de fani impresionantă de-a lungul timpului, mai ales pentru faptul că îi ține zilnic la curent cu toate evenimentele din viața ei. 

oana roman jpg

„Durerea este foarte mare”

Oana Roman a făcut un anunț dureros pe rețelele de socializare. Anul trecut, vedeta și-a pierdut animalul de companie, iar acum a precizat că s-a împlinit un an de când a rămas fără cel mai devotat prieten al său. Mesajul pe care prezentatoarea TV l-a scris pe pagina de Instagram, nu i-a lăsat indiferenți pe internauți, astfel că fiecare a ținut să își exprime emoția și regretul.

„După 12 ani în care mi-a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să îmi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea! Un an fără iubitul meu minunat!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mesajul Oanei Roman pentru cățelul ei / FOTO: Instagram
Mesajul Oanei Roman pentru cățelul ei / FOTO: Instagram

„Îmi e un dor cumplit de mama”

În urmă cu aproape 6 luni, Mioara Roman s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate, moment în care Oana a cedat. Cele două au avut o relație specială de mamă-fiică, mai ales că prezentatoarea TV a fost cea care s-a ocupat de ea în ultimii ani. În mediul online, fosta parteneră a lui Marius Elisei a transmis un mesaj sfâșietor, prin care și-a exprimat durerea și regretul, dar și dorul de mama sa.

„Se spune că iubirea e atunci e atunci când deși nu mai poți, mai poți puțin. Dar trebuie să poți pentru tine și nu pentru alții. Un fel de iubire de sine. Îmi e un dor cumplit de mama... nu mă mai ascultă nimeni cum mă asculta ea”, a fost mesajul Oanei, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net