Cum reușește Oana Roman sa își crească singură fiica, pe Isabela: „Nici măcar familie nu am!”

Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că relația Oanei Roman cu familia sa nu este deloc una apropiată, așa cum recent aceasta a susținut. Din nou, vedeta a explicat cum reușește să își crească singură copila, pe Isabela, din fosta căsnicie cu Marius Elisei. 

Oana Roman și Isa / foto: Instagram
Oana Roman și Isa / foto: Instagram

Viața Oanei Roman a trecut prin mai multe schimbări în ultimii ani. După despărțirea de Marius Elisei, vedeta s-a confruntat cu pierderea mamei sale. În tot acest timp, și-a găsit puterea de a trece peste orice problemă și a se ocupa de creșterea fiicei sale. 

Oana Roman: „Nu mă ajută nimeni cu nimic!”

Pe contul personal de Instagram, vedeta a ales să organizeze o altă sesiune Q&A, în care le-a permis fanilor să îi adreseze tot felul de întrebări. Printre ele s-a numărat una legată de modul în care reușește să-și gestioneze toate activitățile și dacă o ajută cineva în creșterea Isabelei. 

„Bună! Cum reușești să faci atât de multe lucruri? Cum te împarți? Te ajută cineva cu Isa?” - a fost întrebarea primită de Oana Roman, din partea unui fan. 

Aceasta nu a ezitat să răspundă: „Nu mă ajută nimeni cu nimic. Sunt doar eu cu ea. Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva. 

Dar așa cum am scris în story-ul anterior, e un dar de la Dumnezeu să pot duce, să nu mă plâng și să am putere pentru toate. Eu sunt fericită și recunoscătoare cu viața mea așa cum e”.

Postarea Oanei Roman / foto: Captură InstaStory
Postarea Oanei Roman / foto: Captură InstaStory

Ce spune despre întoarcerea la TV 

În decursul zilei de ieri, Oana Roman a primit o întrebare referitoare la o posibilă reîntoarcere în televiziune. 

„Ai vrea să te mai întorci la TV? O nouă emisiune?” - a fost întrebarea primită de Oana Roman, pe InstaStory, în sesiunea de Q&A.

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. 

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac” - a fost răspunsul primit de internautul care i-a adresat întrebarea Oanei Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
iaht spielberg click jpg
monica barladeanu jpg
banner anca serea 2 png
Banner Dorel Vișan
    După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație
flacara olimpica shutterstock 749424172 jpg
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net