„Și uite cum nu dorm eu de supărare”. Oana Roman, noapte albă după ce o persoană ar fi vrut să-i facă rău

Oana Roman, în vârstă de 48 de ani, a fost foarte dezamăgită de ce i s-a întâmplat recent și a mărturisit că nu a putut să doarmă toată noaptea. Vedeta crede că a fost victima unei răzbunări și a făcut publică toată întâmplarea.

Oana Roman nu a putut dormi toată noaptea / foto: arhiva Click!
Oana Roman nu a putut dormi toată noaptea / foto: arhiva Click!

Oana Roman este extrem de activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani atât cu momentele plăcute din viața ei, cât și cele mai puțin plăcute. Recent, fiica lui Petre Roman le-a povestit urmăritorilor că nu a putut dormi toată noaptea, după ce o persoană ar fi vrut să-i facă rău. Mai exact, vedeta se pregătea pentru un eveniment important din viața ei și era plecată, timp în care mașina i-a fost zgâriată intenționat. Chiar recent și-a vopsit autoturismul, astfel că a afectat-o atât de tare această întâmplare și nu a putut să doarmă toată noaptea.

„De ce oare să faci aşa ceva? De ce?“

„Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi cât eram la probele pentru raliu, maşina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci aşa ceva? De ce?“, a povestit Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram.

De asemenea, cum nu a putut să doarmă, vedeta a avut timp să se gândească și a găsit o posibilă explicație pentru care s-a ajuns într-o așa situație. Ea crede că cineva a fost deranjat de comentariile ei și a decis să-i dea o lecție.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară… sper să nu fie cum au spus unii dintre voi, că mi-a zgâriat mașina aşa dintr-o răzbunare pentru că mi- am permis eu să am un punct de vedere despre cum este administrată comuna unde locuiesc. Sper totuși să nu aveți dreptate și să nu se fi coborât atât de jos”, a adăugat fiica lui Petre Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net