Imagine demult uitată cu Anamaria Prodan și Oana Roman. Cum arătau cele două în tinerețe. FOTO

Anamaria Prodan a luat pe multă lume prin surprindere cu o fotografie pe care a postat-o recent pe Instagram. Sexy-impresara apare acompaniată de Oana Roman, una dintre vechile și bunele sale prietene. Cum arătau cele două în anii tinereții. 

Anamaria Prodan și Oana Roman / foto: Social media
Anamaria Prodan și Oana Roman / foto: Social media

Pe Anamaria Prodan și Oana Roman le leagă o prietenie veche și frumoasă, întinsă pe durata a mai bine de trei decenii. Cu toate că timpul, programul și viața nu le mai permite să se vadă des, nu uită momentele frumoase care le-au legat. 

Fotografie veche cu Anamaria Prodan și Oana Roman

Fotografia postată de vedetă a stârnit aprecierea internauților. Anamaria Prodan a deschis cutia cu amintiri și a dat peste mai multe fotografii vechi, realizate în perioada tinereții, în care apare alături de mai multe persoane, printre care și Oana Roman

Din imaginea postată de impresară se vede cu ochiul liber că trecerea timpului a fost blândă cu ele, iar în prezent Oana Roman și Anamaria Prodan au rămas în continuare la fel de frumoase și pline de viață. 

Prietenia care le leagă pe cele două 

Puțină lume a știut faptul că pe Anamaria Prodan și Oana Roman le leagă o veche prietenie. În trecut, fiica lui Petre Roman vorbea despre modul în care a început prietenia cu impresara și sora sa, Anca. 

„Eu am găsit mai multe poze din tinerețea mea și i-am trimis și ei. Apoi, pentru că ne-au plăcut și ne-au amintit de anumite vremuri, a postat și ea câteva, am postat și eu. Erau niște poze de pe vremea când ea locuia în Las Vegas și eu am fost în vizită la ea.

Am stat la ea vreo lună și ne-am distram la maximum. Fetele Anei erau mult mai mici pe vremea aia, se întâmpla prin 2005, iar eu nu aveam copil.

Ne distram foarte tare pentru că Las Vegasul este un oraș plin de oportunități în zona asta.

Bine, noi două ne știm din liceu și aveam o prietenie foarte veche. Am urmat același liceu împreuna, adica am fost și cu ea și cu Anca (n.r.: sora Anamariei Prodan) în același liceu. Ana e mai mare decât mine, Anca e mai mică decat mine.

Eu eram cumva la mijloc, dar le-am prins și cumva, la un moment dat, toate 3 am urmat aceeași scoala.

Atunci ne-am împrietenit. Avem împreună o groază de amintiri frumoase. Sunt aproape 30 de ani de prietenie. Noi ne-am văzut tot timpul, nu am avut perioade în care să nu ne întalnim.

Ne vedem cu ocazii diferite, la toate aniversarile, ale ei, ale mele și alte sărbători atunci când timpul și situatia ne permit”, a dezvaluit Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net