Oana Roman, răpusă de dorul mamei sale. Vedeta nu s-a mai putut controla și a făcut totul public: „Mă doare fizic!”

Moartea Mioarei Roman a lăsat un gol adânc în inima fiicei sale, Oana Roman. Recent, creatoarea de conținut a mărturisit cât de greu îi este fără cea care i-a dat viață. Vedeta traversează deseori momente grele în care simte lipsa mamei sale. 

Oana și Mioara Roman / foto: Arhiva Click!
Oana și Mioara Roman / foto: Arhiva Click!

Oana Roman, cea care s-a ocupat de Mioara Roman până în ultimele clipe ale vieții sale, mărturisește acum faptul că există momente pline de dor în care și-ar dori măcar o secundă să își mai poată strânge mama în brațe. 

Oana Roman: „Nu mai am cu cine vorbi”

Mereu își ține fanii la curent atât cu momente pline de fericire din viața sa, cât și cu momente mai puțin plăcute. Recent, Oana Roman nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a decis să le exteriorizeze. Printr-un mesaj postat pe Instagram, fiica lui Petre Roman vorbește despre toate momentele dificile pe care le traversează, și cât de greu îi e, mai ales că mama sa nu mai este în viață cât să o poată dojeni cu un sfat. 

Își amintește de Mioara Roman ori de câte ori trebuie să ia o decizie, să dezbată un subiect sau să ceară o părere. Îi lipsesc mult discuțiile cu ea și momentele în care o simțea aproape. 

„Îmi e dor de mă doare fizic de discuțiile cu mama. Discuțiile cu ea mi-au ghidat întreaga viață, și întreaga gândire. Nu mai am cu cine vorbi așa cum vorbeam cu ea. Nu mai am de la cine învăța ce învățam de la ea. Ce binecuvântare a fost mama. 

De fiecare dată când trebuie să iau o decizie sau să dezbat un subiect, sau să cer o părere, mă gândesc la ea. Și ea nu are cum să mai răspundă. 

Nu cunosc un om mai erudit și mai plin de informații cum era ea. Îmi lipsește enorm. Îmi lipsește să-mi spună noapte bună, să o mângâi, să o aud, să o simt. E tare greu. Foarte greu.” - a scris Oana Roman, pe InstaStory. 

Mesajul postat de Oana Roman / foto: Captură InstaStory
Mesajul postat de Oana Roman / foto: Captură InstaStory

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net