Ce înțelegere au făcut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după ce au îngropat securea războiului: „Încercăm să terminăm. Sper să...” Impresara se pregătește de nunta cu Ronald Gavril!

#Exclusiv Click!

Lovitură de teatru în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cei doi foști soți s-au împăcat și s-au înțeles până la urmă să divorțeze la notar. Cum s-a întâmplat minunea? În plus, impresara se pregătește de nunta cu boxerul Ronald Gavril! 

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a sfârșit 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct scandalului iscat, în urmă cu câteva zile, atunci când Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la Poliția Ilfov și a făcut plângere penală că i-au fost furate două mașini de lux și o barcă, bunuri în valoare de 690.000 de euro, de la vila de la Snagov. 

Apele s-au învolburat la maxim, iar impresara a atacat și ea dezvăluind că antrenorul este executat silit de patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, căruia trebuie să-i mai achite 200.000 de euro. 

Anamaria Prodan: „ Încercăm să terminăm. Eu îmi doresc să divorțăm la notar”

După un război aprig în presă, minunea s-a întâmplat! Antrenorul și-a sunat încă soția în acte, pe Anamaria Prodan, iar cei doi au avut o discuție lungă pe marginea divorțului, dar și a scandalului creat, care a escaladat zilele trecute în presă. 

Impresara și antrenorul au îngropat securea războiului și au ajuns chiar la concluzia că ar fi cazul să divorțeze amiabil, la notar. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt încă soț și soție în acte, iar cei doi aveau un nou termen în procesul de divorț fixat pe 12 iunie 2024. 

„Încercăm să terminăm. Eu sper să divorțăm până la urmă la notar, asta îmi doresc!”, a declarat împăciuitoare impresara, în exclusivitate pentru Click!

Impresara își dorește ca partajul să se facă tot la notar, pentru că bunurile aparțin de fapt copiilor fostei familii Reghecampf-Prodan, care le vor moșteni. 

„Eu știu că Laur niciodată nu se ducea el la Poliție să reclame furtul mașinilor, căci mașinile sunt în fața casei. Noi circulăm mereu cu ele, barca este pe lac, o vede toată lumea.

Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta. Nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața întregii țări”, a mai spus impresara. 

Impresara se pregătește de nuntă! Ronald Gavril s-a mutat la Snagov!

Anamaria Prodan (51 de ani) se află acum într-o nouă relație cu boxerul Ronald Gavril (37 de ani). Lucrurile între cei doi au evoluat, aceștia pregătindu-se chiar de nuntă. Impresara de abia așteaptă să termine repede divorțul de fostul antrenor, pentru a putea deveni mireasa lui Ronald Gavril. 

Între timp, Ronald s-a mutat în vila de la Snagov a impresarei, acesta pregătindu-se de zor chiar pe pontonul vilei pentru gala de box din 17 mai de la Craiova. 

„Când Ronald vine în România cei doi stau la Snagov. Când pleacă în America, stau tot împreună ori la casa lui Ronald din Los Angeles, ori la Miami tot la casa lui Ronald, ori în Las Vegas unde amândoi au case”, au declarat surse din preajma noului cuplu, pentru Click!

Ronald a cerut-o deja în căsătorie pe Anamaria în America și i-a oferit și un inel de logodnă. Surse din preajma impresarei au dezvăluit că cei doi au făcut deja planuri pentru a face nunta pe malul oceanului. 

Ana va fi îmbrăcată într-o rochie albă și va fi desculță. De altfel, întreg dress code-ul evenimentului va cere ca toți invitații să poarte ținute albe. 

Impresara a solicitat-o pe prietena ei Cristina Păsăroiu, cea care a evoluat alături de marele tenor Andrea Bocelli, să vină să-i cânte la nunta cu Ronald Gavril, anunță DigiSport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
casa pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
iulia vantur si salman khan 8 webp
image png
baza stanga pe inalt emily 1 jpg
front arnie 1 jpg
reghe jpeg
cristi borcea jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net