Reghe, prima imagine cu băiețelul nou născut. Cu cine seamănă mezinul familiei. FOTO

Antrenorul de fotbal, Laurențiu Reghecampf, și partenera sa, Corina Caciuc, au devenit din nou părinți, iar fanii au fost răsfățați cu prima imagine cu noul membru al familiei. Pe contul de Instagram al Corinei, a fost postată o fotografie emoționantă cu bebelușul, realizată imediat după naștere. Însă, fața micuțului a fost acoperită cu o inimioară, așa cum s-a procedat și în cazul primului lor copil, Liam. 

Prima poză postată de Reghe cu cel de-al doilea fiu pe care-l are cu Corina. Foto: arhiva personală.
Prima poză postată de Reghe cu cel de-al doilea fiu pe care-l are cu Corina. Foto: arhiva personală.

Corina Caciuc nu a ezitat să îi dea tag și partenerului ei, iar fotografia a adunat rapid o mulțime de aprecieri și comentarii emoționate. În dreptul postării, proaspăta mămică a transmis un mesaj plin de dragoste către noul membru al familiei: "Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte".

Recent, și Reghe a postat o fotografie cu noul-născut. Micuțul se alătură astfel familiei compuse din cei doi părinți și frățiorul său mai mare, Liam. Fanii au observat deja o asemănare izbitoare între Liam și mama sa, Corina, iar cu siguranță așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va moșteni trăsăturile în cazul celui mic.

Corina nu și-a afișat niciodată burtica pe parcursul sarcinii

De-a lungul sarcinii, Corina și Reghe au preferat să păstreze discreția în privința acesteia, anunțând doar cu câteva luni în urmă că vor deveni din nou părinți. Pe rețelele de socializare ale celor doi, nu au fost postate niciun fel de indicii sau imagini legate de sarcină, iar Corina nu și-a afișat niciodată burtica, preferând să trăiască această experiență departe de ochii lumii.

Cu cine seamnănă micuțul

Cei doi băieți ai lui Reghe și ai Corinei Caciuc.
Cei doi băieți ai lui Reghe și ai Corinei Caciuc.

În acest moment, privind prima imagine cu bebelușul făcută publică de Reghe, internauții sunt de părere că micuțul seamănă cu mama sa, Corina Caciuc. Odată ce va crește, va fi interesant să vedem dacă va păstra această asemănare sau dacă va împrumuta și trăsături de la tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net