Prodanca s-a împăcat cu Gigi Becali în postul Paștelui! I-a propus să-i fie naș la nunta cu Ronald Gavril?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Între Anamaria Prodan și Gigi Becali s-a produs minunea: s-au împăcat chiar în postul Paștelui, după ce timp de trei ani nu și-au mai vorbit. Impresara a lămurit, pentru Click!, zvonul potrivit căruia l-ar pune naș pe latifundiarul din Pipera la nunta ei cu boxerul Ronald Gavril.

Anamaria Prodan (51 de ani) a decis să facă în sfârșit pace cu Gigi Becali (65 de ani), după trei ani în care cei doi s-au certat ca la ușa cortului și apoi nu și-au mai vorbit deloc.

Impresara şi finanțatorul FCSB au parafat marea împăcare chiar în postul Pastelui

Ana a făcut primul pas, l-a luat în brațe pe Gigi și i-a cerut iertare pentru toate atacurile și certurile monstruoase din ultimii trei ani.

S-a spus, totodată în presa sportivă, că Anamaria Prodan l-ar vrea ca naș pe Gigi Becali la nunta sa cu boxerul Ronald Gavril, care ar cam bate la ușă. Impresara a și postat, zilele trecute, o imagine cu un inel cu pietre prețioase oferit în dar de boxer, dând astfel apă la moară cârcotașilor. 

Ce zice Anamaria Prodan? I-a propus sau nu lui Gigi Becali să-i fie la naș la nunta cu Ronald Gavril? „Am pus punct acelei prostii”

Contactată de Click! pentru a lămuri zvonurile ce îl dau deja ca naș pe Gigi Becali la nunta impresarei cu boxerul Ronald Gavril, iată ce ne-a declarat Anamaria Prodan. 

„Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. 

Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public. 

Relația mea cu Gigi este una aparte și sunt liniștită că am pus punct acelei prostii. Relația mea cu Gigi este una ok, departe de fotbal, afaceri sau beneficii. 

Dacă eu managerul Prodan am oferte pentru jucătorii Stelei, probabil că nimeni nu se va opune, dar eu nu aștept nimic de la Gigi Becali mai ales din punct de vedere material”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png

Ce a sfătuit-o Gigi pe impresară? „Nu ai nevoie să te baţi cu Reghecampf”

Dacă tot s-au împăcat, Gigi și-a permis să-i ofere și un sfat impresarei în ce privește divorțul cu Laurențiu Reghecampf, marcat și acesta de certuri și ieșiri cu caracter violent. 

„Exact asta mi-a zis: «Măi, tată, nu e nevoie de scandaluri. Tu eşti deşteaptă, tu poţi singură. Tu nu ai nevoie să te baţi cu Reghecampf». A fost o glumă în momentul ăla în care spunea râzând că nu se bate cu femei.

Zici că n-au trecut trei ani. Nu i-am cerut să fie naş, el nu mai năşeşte. Şi dacă aş fi vrut, n-aş fi putut. El nu mai năşeşte de mulţi ani. Ieşea din viaţa asta. Sunt nişte lucruri pe care le faci pentru suflet, nu pentru fotbal”, a dezvaluit impresara, conform fanatik.ro.

Denis Man, mărul discordiei dintre  Prodanca și familia Becali 

Scandalul monstru dintre cei doi oameni din fotbalul românesc s-a declanșat după ce FCSB l-a vândut pe Dennis Man (25 de ani) la echipa italiană Parma. Transferul, în valoare de 11 milioane de euro,  a fost intermediat de atunci de impresarul Ioan Becali și nu de Anamaria Prodan, care avea un contract de impresariere semnat cu fotbalistul.

Impresara l-a dat atunci în judecată pe Man și a pornit un război în presă la adresa familiei Becali.

„Este penibil de la A la Z. E mic și la statură și la minte. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Spune că m-am ridicat pe umerii lui, păi, el are umeri? Are 1,20 metri, pe scăunel, cu mâinile ridicate. Ce umeri are el?

Are bust și cap ca să nu îi plouă în gât, că nu îl folosește. El se ia cu mine? A făcut școala pe scări. El nu poate să mai vorbească vreodată cu mine sau în fața mea. Să își aducă aminte cum se gudura pe lângă mine și să își aducă aminte cum mă ruga să vorbesc frumos despre el pe la televizor.

Să spun că e cel mai mare și mai deștept din familia Becali. Îi spun eu, că sunt un om corect, că nu are niciodată cum să se ridice la nivelul vărului său. Ăla măcar a făcut istorie, că a fost primul manager din România și a făcut transferuri mari. El, săracul, ce a făcut?

A avut noroc că a stat sclavul unor oameni importanți și le-a luat apoi lucrurile, noi știm lucrurile astea. Ce, are vreo școală să fie vreun deștept? Nu! El a fost omul potrivit, la locul potrivit”,  declara Anamaria Prodan, în februarie 2021, despre Gigi Becali, conform ProSport.

Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria” 

Gigi Becali nu i-a rămas nici el atunci dator Anamariei, cu care s-a jurat că nu mai vorbește în veci. 

„Îți dau cuvântul că nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria, îi dau bună ziua, dar nu mai discut cu femei, care e problema? 

Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie ofertă de 10.000.000 de euro, cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei și mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri, iar ea făcea ofertă de 10.000.000 plătibili în patru ani? Tu îți dai seama că eu vorbeam? Ce să zic atunci? Nu mă interesează de ea. Eu am greșit.

Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greșeală, pentru că e nevasta lui Reghe... ce, dacă zice Reghe ceva? Nu mai vorbesc nici cu Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin”, a declarat, tot atunci, în replică Gigi Becali, la ProX.

banner anamaria prodan dennis man png

Impresara a câștigat procesul cu Dennis Man

Procesul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan, fostul agent al fotbalistului, a debutat în ianuarie 2021, imediat după mult-disputatul transfer al românului în Italia, la Parma. Man a pierdut în primă instanță, în 2022, apoi a făcut apel, iar acum judecătorii au dat verdictul definitiv.

În toamna anului trecut, Denis Man (25 de ani) a pierdut procesul cu Anamaria Prodan, fiind obligat de instanță să-i plătească fostei sale impresare suma de 350.000 de euro.

„Cred că este o chestie normală, nu este de bucurie, nu e ceva de sărit în sus. Eu sunt avocat de meserie, am terminat o facultate de drept și consider că era o mare nedreptate să nu se soluționeze cum trebuie. 

Odată ce semnezi un contract, îl semnezi de comun acord, ai clauzele în oglindă și-l semnezi de comun acord, ți-l asumi, nu se poate să nu câștig.

În toți anii ăștia, am refuzat se cred că Justiția este coruptă și că cineva, care se laudă non-stop că are influență și poate oricând cumpăra judecătorii, are șanse să închidă acest caz. 

Eu nu am crezut niciodată așa ceva și îi mulțumesc domnului judecător că a făcut dreptate!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net