Gigi Becali, din nou viral! S-a luat de un jurnalist care fuma: „Mă intoxici”

Gigi Becali, cunoscutul latifundiar din Pipera, a devenit subiectul unei discuții aprinse despre sănătate în urma unui incident surprins și distribuit intens pe internet.

Gigi Becali îl ceartă pe un jurnalist / foto: captura TV
Gigi Becali îl ceartă pe un jurnalist / foto: captura TV

Acesta nu s-a abținut să-și exprime dezaprobarea atunci când a observat un jurnalist care fuma în timp ce îi lua un interviu.

Deși în trecut a fost cunoscut ca un fumător înrăit, Gigi Becali s-a schimbat radical de-a lungul anilor, adoptând o atitudine vehement împotriva fumatului și îndreptându-și atenția spre credință.

Gigi Becali dă lecții de sănătate presei

Un videoclip în care Becali îi admonestează pe jurnaliști pentru fumatul în timpul interviurilor a devenit viral online.

În clip, Becali îi cere jurnalistului să stingă țigara, subliniind efectele negative ale fumului de tutun asupra sănătății sale și refuzând să înceapă interviul până când acesta nu respectă cererea sa.

După ce jurnalistul a renunțat la țigară, atmosfera s-a liniștit, iar interviul a putut continua în condiții normale.

Becali a continuat să se concentreze pe subiectul interviului său, care a avut loc la palatul său, după ce echipa sa a obținut o victorie importantă, scor 1-0, împotriva echipei Petrolul.

FCSB, lideră incontestabilă în Superliga

Echipa lui Becali, FCSB, domină clasamentul în Superliga, având un avans confortabil de 12 puncte față de principalul lor rival, Rapid. În ultima etapă a sezonului regulat, FCSB urmează să se confrunte cu Rapid într-un derby de mare importanță pentru clasament.

Gigi Becali a exprimat dorința ca meciul cu Rapid să nu fie condus de arbitru Istvan Kovacs.

Patronul FCSB-ului a ridicat semne de întrebare cu privire la performanțele lui Kovacs în meciurile internaționale, contrastând cu prestația sa în SuperLiga, unde a fost implicat în erori dificil de justificat.

„Becali a remarcat: „Ce să fac? Sunt dezamăgit. Dar nu e corect. De ce? Un arbitru care are evoluții bune în partidele internaționale și apoi în România face greșeli, nu este acceptabil? De ce nu greșești acolo și greșești aici? Asta nu este în regulă”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net