Gigi Becali, desculț într-o benzinărie. Patronul FCSB, viral pe TikTok.

Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei FCSB, se află în mijlocul atenției publicului încă o dată, de data aceasta datorită unei imagini neobișnuite surprinse într-o benzinărie. Fotografia în care apare desculț, alături de un fan, a devenit virală pe platforma de socializare TikTok, unde a fost distribuită și comentată intens.

Gigi Becali. / Foto: arhiva.
Gigi Becali. / Foto: arhiva.

Chiar dacă Gigi Becali nu este un utilizator activ al rețelelor de socializare și nu dă importanță aplicațiilor precum TikTok, el a ajuns involuntar subiectul discuțiilor din mediul online. În fotografie, omul de afaceri apare zâmbitor, în picioarele goale, alături de un fan care a insistat să facă o poză cu el într-o benzinărie. Gestul lui Becali de a se da jos din mașină, deși se afla la volan, pentru a satisface dorința fanului, a fost întâmpinat cu surprindere și curiozitate de către public.

Fotografia devenită virală pe TikTok

Gigi Becali, desculț. Foto: TikTok.
Gigi Becali, desculț. Foto: TikTok.

Becali, în vârstă de 65 de ani, este cunoscut pentru atitudinea sa controversată și declarațiile neașteptate. Cu toate acestea, în ciuda imaginii sale publice, patronul FCSB este adesea căutat de fani pentru poze și autografe, fiind așteptat zilnic de oameni la sediul echipei sale sau la reședința din Pipera.

Deși fotografia neobișnuită a devenit virală pe TikTok, Gigi Becali nu este adeptul rețelelor de socializare și a dezvăluit într-un interviu că nu înțelege fascinația tinerilor pentru astfel de platforme. Într-o discuție pentru Fanatik Superliga, el a declarat: „Nu am ‘TikTok-uri’ d-astea, nu vreau ‘TikTok-uri’. N-am, dacă intri pe el, dai dintr-una în alta și stai 17 ore pe el. Te înnebunește. Nu intru, pe cuvântul meu de onoare”.

Becali, neîncrezător în platformele de socializare

Becali a continuat să explice că nu îi interesează rețelele de socializare și că nu le-a folosit niciodată. El s-a arătat neîncrezător în aceste platforme și a criticat fenomenul influencerilor, exprimându-și nedumerirea față de faptul că unii oameni pot câștiga bani prin simpla lor prezență pe astfel de rețele.

Cu toate că nu este fanul rețelelor de socializare și nu înțelege fascinația tinerilor pentru aceste platforme, el continuă să fie în centrul atenției, chiar și în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net