Materia la care Gigi Becali avea numai nota 10! Profesorii l-au trimis la Olimpiadă

Ultima actualizare:

Gigi Becali a vorbit despre anii de liceu, amintindu-și cu drag despre o materie anume la care reușea să ia numai nota 10! Potrivit patronului de la FCSB, profesorii îl apreciau atât de mult încât îl învoiau de la alte ore pentru a se pregăti pentru Olimipiada acestei materii!

Gigi Becali a vorbit despre materia la care avea numai note de 10 / foto: Sport Pictures
Gigi Becali a vorbit despre materia la care avea numai note de 10 / foto: Sport Pictures

Recent, Gigi Becali a vorbit despre diverse subiecte, printre care și anii petrecuți în liceu, amintindu-și cu drag despre o materie anume la care reușea să ia numai nota 10! Este vroba despre matematică, unde, potrivit patronului de la FCSB, profesorii îl apreciau atât de mult încât îl învoiau de la alte ore pentru a se pregăti pentru Olimipiadă!

„Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă”, a povestit patronul de la FCSB. „Eram singurul care luam 10 la matematică. Aveam o profesoară care ne dădea 10 dacă făceam 10 subiecte repede. Cine termina primul, lua 10. Și eu le făceam, după mine mai făceau alții așa după jumătate de oră”, a spus Becali, în timpul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.  

Gigi Becali a mai vorbit și despre momentul în care a reușit să ia două note de 10 la matematică, în cadrul aceleiași ore! Potrivit acestuia, deoarece a reușit să rezolve o problemă complicată, a reușit să primească două note de 10!

„A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică”, a mai adăugat Gigi Becali, 

Gigi Becali a fost la Olimpiada de matematică

Acesta a vobit cu drag și despre momentele în care era scos de la unele ore din timpul liceului pentru a se putea pregăti pentru Olimpiada de matematică.

„Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net