Ce mai fac finanțatorii din fotbal pe Litoral! Hotelul din Venus poartă numele lui Becali, dar nu mai este al lui! 

Ultima actualizare:

Omului de afaceri Gigi Becali (65 de ani) i-ar fi mers din plin business-ul cu hotelul de pe litoral care îi poartă acum numele și este situat în stațiunea Venus, dar el a ales să-l vândă înaintea verii!

Fostul Hotel Inter a fost cumpărat de Becali în 2021.  foto: Blitz!
Fostul Hotel Inter a fost cumpărat de Becali în 2021. foto: Blitz!

Cumperi, vinzi, negustor te numești! Asta a făcut și Gigi Becali cu hotelul de la Venus. Dacă nu ar fi apucat să vândă complexul turistic în luna iunie, ar fi făcut un profit bunicel vara asta. Pe un site cunoscut de rezervări online, o cazare pentru patru nopți petrecute pe litoral la Hotelul Becali pornește de la suma de 3.820 lei. Cel puțin pentru luna august nu se mai găsesc camere libere, hotelul fiind plin ochi de turiști. Dar, latifundiarul din Pipera nu mai poate număra bănuții că a ales să-l înstrăineze chiar la începutul verii.

Fiica lui Becali, Teodora, și soțul ei, căci cei doi se ocupau de afacere, ar fi luat 8 milioane de euro pe vânzarea hotelului.

Teodora și soțul ei au primit hotelul de la Becali
Teodora și soțul ei au primit hotelul de la Becali

Dacă în trecut hotelul de 5 stele din Venus care a fost în proprietatea lui Gigi Becali se numea Inter, după care a avut inițialele fetelor sale, acum acesta chiar îi poartă numele. Deși, culmea!, nu mai aparține familiei.

Hotelul a fost vândut cu 8 milioane de euro

Profit.ro scrie că Teodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri, și soțul său, Mihai Mincu, au primit hotelul de 5 stele de la Gigi Becali, acesta cumpărându-l în 2021 de la Ioan Niculae la prețul de 6,8 milioane de euro, în cadrul unei licitații. Acesta este practic fostul hotel Carmen. Se pare că hotelul cumpărat de Becali pentru familia lui a fost vândut până la urmă pentru suma de 8 milioane de euro lui Bogdan Zamfir, iar actualii proprietari intenționează să redenumească hotelul și să-i dea numele de Carmen Internațional așa cum se chema în 2012-2013.

Hotelul Becali este plin în această perioadă.  foto: Blitz!
Hotelul Becali este plin în această perioadă. foto: Blitz!

Așa cum au surprins în imagini fotoreporterii Click!, deocamdată, Hotelul Becali din Venus este arhiplin și face furori pe litoral, prețurile nefiind deloc de neglijat.

Nici Cristi Borcea nu se lasă mai prejos

Cristi Borcea (53 de ani) se ocupă îndeaproape de hotelul său din stațiunea Olimp, împreună cu soția sa, Valentina Pelinel (42 de ani). Fostul patron al clubului Dinamo a cumpărat acum câțiva ani hotelul Muntenia din Olimp pe care l-a renovat și l-a transformat în  Pam-Beach Olimp. Pentru a reduce costurile cu energia electrică, Cristi Borcea și-a tapetat hotelul din Olimp cu panouri fotovoltaice, căci nu degeaba este om de afaceri. 

Hotelul este unul de 3 stele iar pe lângă facilitățile de cazare și masă dispune, începând din 2022, de prima piscină Infinity Pool de pe litoralul românesc, având un design exotic, cascadă, apă sărată și încălzită, topogane și toate facilitățile pe care și le-ar putea dori turiștii și familiile cu copii. Tarifele de cazare  pentru un sejur de minim 3 nopți pornesc de la 414 lei pe noapte în funcție de camera, mic dejun, inclus sau nu, și alte dorințe ale turiștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net