Valentina Pelinel trăiește pe picior mare. Doamna Borcea e îmbrăcată cu stil și face naveta București-Olimp

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mamă a trei copii, Valentina Pelinel (42 de ani) se menține într-o formă de invidiat. Soția lui Cristi Borcea (53 de ani) are o siluetă ca trasă prin inel și arată mai bine ca niciodată! Ea a fost surprinsă de paparazzi Click! în zona de Nord a Capitalei, în timp ce se plimba prin oraș pentru a-și rezolva treburile. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea  are stil, că doar a fost manechin internațional de succes.

Îmbrăcată într-o rochiță sexy, Valentina Pelinel și-a etalat Rolexul de la mână și geanta Hermes care valorează cât un apartament în București. După ce a terminat ce avea de făcut, soția lui Borcea a fost așteptată de către șoferul personal, care îi conduce Porsche-ul în valoare de 70.000 de euro, primit cadou de la Borcea. 

Doar la prima vedere, Valentina Pelinel este o apariție de milioane! La propriu!

Se plimbă între mare și București

Au lăsat copiii la mare, la hotelul lor din Olimp, acolo unde gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de aproape 5 ani și Milan Cristian, care are deja 7 ani, se simt minunat. Și tot acolo, Cristi Borcea așteaptă să i se reunească familia, pentru că vor veni în curând și copiii săi din America. Între timp, soții Borcea, mai au de rezolvat câteva treburi prin București.

„Am venit câteva zile la București, cu soțul meu, și ne întoarcem la mare, acolo unde avem copiii. Fetițele nu au vrut să vină acasă, le place acolo foarte mult, se simt în elementul lor. Așteptăm să ne mai vină un copil din America, să fie echipa completă și să ne bucurăm cu toții. Eu și Cristi facem zilele acestea mai multe drumuri București-mare, mai avem de rezolvat câte ceva înainte să ne ocupăm de vacanțe”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o familie mare și frumoasă de care se bucură din plin, mai ales când reușesc să se adune cu toții și să petreacă timp de calitate împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez