Valentina Pelinel, manechin pe stradă! Imagini de senzație cu soția lui Cristi Borcea

Cristi Borcea (53 de ani) are cu ce să se mândrească! Fostul acționar al clubului Dinamo are o soție cu trup de manechin. După trei nașteri, Valentina Pelinel (42 de ani) arată impecabil. Și nu o spunem noi, ci o spun chiar imaginile pe care paparazzi de la Click! le-au surprins recent cu blondina, pe străzile din Capitală, în timp ce alerga să își rezolve problemele de zi cu zi.

Soția lui Cristi Borcea arată ca un manechin din reviste, chiar și după ce a devenit mamă! Prezență destul de rară în peisajul monden, Valentina Pelinel, atunci când își face apariția la un eveniment monden cu ștaif, din Capitală, atrage toate privirile celor din jurul său. Zilele trecute, colegii noștri au fotografiat-o pe focoasa blondină când a plecat de acasă pentru a ajunge în zona Turda, la o tipografie, să își rezolve unele lucruri ce trebuiau făcute cel mai probabil de urgență.

Din fotografiile surprinse de colegii noștri putem vedea și că Valentina Pelinel a plecat de acasă cu șoferul familiei, care a așteptat-o mai bine de o oră la tipografie, în mașină!

Valentina Pelinel, talie de manechin

Fostul model internațional a ales să poarte pentru o zi aglomerată, în care trebuia să își rezolve unele probleme de zi cu zi o ținută elegantă, cu mult bun gust, care atrăgea foarte ușor privirile trecătorilor. Valentina a optat pentru o geacă de blană de culoare neagră, la care a asortat o pereche de blugi simpli, tot de culoare neagră, precum și o pereche de bocanci de piele cu talpă joasă.

De asemenea, părul era lăsat pe spate, coafat lejer, pesemne că Valentina nu are niciun fel de problemă să se afișeze cu podoaba capilară mai „rebelă”, mai ales dacă ținem cont și de vremea capricioasă din ultimele zile. 

„Am observat la mine, ca să mă mențin, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, spunea Valentina Pelinel într-un interviu pentru Antena Stars.

Valentina Pelinel, vedetă discretă

Valentina și Cristian Borcea s-au căsătorit în urmă cu patru ani, la scurt timp după ce fostul acționat al „câinilor roșii” a ieșit din pușcărie. Cei doi au un mariaj foarte discret, ferit de ochii curioșilor și se pare că le merge destul de bine, deoarece par că se înțeleg de minune.

Înainte de a se căsători cu Valentina Pelinel, afaceristul a mai fost căsătorit de două ori: cu Mihaela Borcea și Alina Vidican. Valentina Pelinel a mai fost și ea căsătorită în trecut, cu nimeni altul decât afaceristul Cristian Boureanu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!