Cât costă o noapte în patul lui Dan Bittman! Prețul nu e deloc mic în luna august la complexul superb de lângă București

Ultima actualizare:

Este unul dintre cei mai populari și îndrăgiți artiști din țara noastră, iar complexul său reușește să atragă atenția multor români. Atât pentru condițiile oferite, cât și pentru simpla idee de a petrece câteva zile la locația deținută de o legendă a muzicii precum Dan Bittman, o mulțime de turiști calcă pragul acestui loc. Însă, dacă sunteți curioși cam cât v-ar costa cazarea la acest hotel, trebuie să știți că prețul este unul destul de piperat!

Prețurile la hotelul lui Dan Bittman sunt piperate
Prețurile la hotelul lui Dan Bittman sunt piperate

Dacă am face o listă cu legendele muzicii românești, cu siguranță că Dan Bittman s-ar regăsi în compania numelor importante care au urcat pe scenă de-a lungul anilor. Fiind unul dintre cei mai populari și îndrăgiți artiști din România, Dan Bittman reușește să atragă atenția publicului și datorită hotelului pe care îl deține, lângă București. Desigur, potrivit informațiilor oferite de către cei de la fanatik, el a mai investit de-a lungul timpului în imobiliare, construind un cartier de vile în Popești Leordeni, cât și deținând un parc nautic, inaugurat cu mare fast in 2017, după o investiție de 700.000 de euro.

Ei bine, acest parc nautic, un întreg complex, de altfel, se află pe malul lacului Sulimanu, la doar 49 de kilometri de București. Desigur, parcul oferă condiții de lux, iar oportunitățile pentru distracție și voie bună sunt nelimitate. A2 Wake Park, cum este numele oficial al acestui loc, se ridică, cu siguranță, la standardele înalte ale artistului. Însă, cât costă cazarea? Ei bine, aflați în continuare!

Cât costă cazarea la hotelul lui Dan Bittman

Ei bine, dacă sunteți tentat să faceți o excursie la acest loc de vis, trebuie să știți ce prețurile sunt unele destul de ridicate. De exemplu, pentru o singură noapte petrcută în bungalow, ce are o capacitate maximă de 3 persoane, trebuie să achitați 350 de lei! Iar la un apartament, ce duce până la 5 persoane, prețul se ridică la 450 de lei, pe noapte!

Iar pentru a putea folosi și piscina, va trebui să mai scoateți din buzunar alți 30 de lei, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net