Ce etnie are, de fapt, Nicole Cherry! Lumea a crezut altceva până acum: „Consider că sunt…”

Numai vedetă să nu fii, dacă vrei să ai parte de intimitate. În românia sau peste Ocean, persoanele publice se confruntă deseori cu lipsa acută de intimitate. Este un preț pe care majoritatea celebrităților îl plătesc căci, odată ajunși idolii fanilor, aceștia încearcă necontenit să afle cât mai multe informații despre ei. Nicole Cherry se numără printre vedetele care nu s-au rușinat cu etnia lor. 

Ce etnie are Nicole Cherry
Ce etnie are Nicole Cherry

Încă din adolescență s-a remarcat grație vocei și talentului ei. Nicole Cherry nu a scăpat însă de curiozitățile oamenilor referire la etnia ei, astfel că tânăra artistă nu a avut nicio problemă în a recunoaște faptul că este pe jumătate de etnie romă. 

Ce etnie are Nicole Cherry: „Eu mă mândresc și consider că sunt specială prin asta”

Connect-R, Alex Velea sau Bănel Nicoliță sunt doar o parte dintre vedetele din showbiz-ul românesc care sunt de entie romă. Lor li se alătură și Nicole Cherry, care nici ea nu s-a ferit să recunoască faptul că este pe jumătate româncă. 

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate și mai de succes cântărețe din România. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, dar nici pe plan personal nu stă rău deloc. Are o familie care o împlinește și o face să fie cea mai fericită femeie. 

Nicole Cherry, alături de soțul și fiica ei
Nicole Cherry, alături de soțul și fiica ei

Nu pleacă urechea gurilor rele și își poartă originea cu mândrie, condamnând discriminarea. Dimpotrivă, tânăra artistă a mărturisit că se mândrește cu acest lucru și, mai mult decât atât, se consideră o persoană specială.

„Există şi oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român.

Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, mărturisea Nicole Cherry într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net