Nicole Cherry a aniversat 1 an de la cununia civilă. Când urmează nunta cu Florin Popa: „Am treabă grea”

Are 24 de ani și este o mămică tânără și frumoasă. Nicole Cherry a devenit nostalgică, atunci când, zilele trecute, a împlinit un an de la cununia civilă cu alesul ei și tatăl fetiței sale, Florin Popa.

Se iubesc la fel ca în prima zi

Cei doi sunt împreună de cinci ani, tatăl artistei fiind cel care le-a și făcut cunoștință. Cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 23 de ani, artista a născut o fetiță frumoasă, pe 27 noiembrie 2021. De atunci, se bucură de cel mai frumos cadou din viața ei, de rodul iubirii dintre ea și soțul ei, micuța Anastasia.

„Acum un an am spus "Da" și ne-am creștinat fetița.  Doamne, ce repede a trecut. A fost minunat, mi-am întrecut propriile așteptări și vă zic sincer, am treabă grea pentru nuntă...", a mărturisit Nicole Cherry, acum patru zile, pe pagina ei de Instagram. 

De când a devenit mamă, Nicole Cherry strălucește la propriu, mărturisindu-ne că se află în cea mai bună formă a ei. Are 45 de kilograme, radiază din toate punctele de vedere și este mai matură și mai sigură pe sine ca niciodată.

La ce obicei a renunțat Nicole Cherry, de când a devenit mamă

Cu siguranță trăiesc niște emoții foarte frumoase și mă bucur foarte mult să revin pe scenă. Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea. Să știi că am și muncit foarte mult și nu pot să spun că am fost cea mai atentă atunci când vine vorba de alimentație și de sport. Dacă ar fi un lucru la care  am renunțat de când am devenit mamă, ar fi la sport, pentru că nu am mai avut timp și am preferat să fac  alte lucruri. Dar mă bucur că am avut organismul tânăr și care a reușit să își revină foarte repede, m-a ajutat enorm",  mărturisea, la un moment dat, pentru Click!, Nicole Cherry.

Artista s-a schimbat enorm de când e mamă. E din ce în ce mai feminină și mai îndrăgostită de jumătatea ei, soțul său și tatăl fetiței sale, Florin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net