Tragedie la un loc de joacă! O fetiță de 4 ani s-a spânzurat din greșeală, în timp ce angajații stăteau pe telefoane

O fetiță de patru ani, pe nume Valeria, a fost găsită spânzurată în frânghiile structurii de către personalul care trebuia să o supravegheze, distrași de telefoanele lor, în timp ce se juca în castelul gonflabil, după ce mama ei, Anna, le-a cerut să o verifice pentru că nu o mai auzea râzând. Tragedia a avut loc într-un parc de distracții din orașul Mykolaiv, sudul Ucrainei, la sfârșitul săptămânii trecute.

Tragedie la un loc de joacă! O fetiță a murit sufocată într-un castel gonflabil / Foto: Freepik
Tragedie la un loc de joacă! O fetiță a murit sufocată într-un castel gonflabil / Foto: Freepik

Fetița a fost găsită spânzurată în frânghiile castelului gonflabil

Valeria, o fetiță de doar patru anișori, a murit sufocată în timp ce se juca într-un castel gonflabil, după ce trei membri ai personalului care trebuiau să o supravegheze au fost distrași de telefoanele lor, iar mama sa, Anna, le-a cerut să o verifice pentru că nu o mai auzea râzând.

„La început, Anna (mama fetei) a crezut că Valeria și-a pierdut cunoștința în timp ce se juca, pentru că era o căldură sufocantă înăuntru, și a încercat să o trezească”, a declarat o prietenă apropiată a familiei, Natalia Kuchinska, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

De asemenea, aceasta a menționat că, un martor de sex masculin a chemat o ambulanță, în timp ce alți vizitatori ai parcului o stropeau cu apă pe micuță și efectuau resuscitări și compresii toracice.

„Nu existau asistenți medicali care să acorde primul ajutor la fața locului. Cineva a adus dentiști de la o clinică din apropiere. Ei au examinat copilul, au încercat să o trezească cu amoniac și i-au pus o lumină în ochi. Când a sosit ambulanța, paramedicii au pronunțat decesul Valeriei”, a mai declarat , Natalia Kuchinska, dezvăluid că „personalul a fugit de la fața locului după ce fetița a fost găsită”.

Ppoprietarul locului de joacă a fost reținut

Mămica își aștepta fetița în zona unde stau părinții, după ce căzuseră de acord să se mai joace încă trei minute înainte de a porni spre casă. De acolo nu putea să vadă ce face fiica sa în interiorul castelului gonflabil. Înmormântarea Valeriei, micuța de doar patru anișori, a avut loc miercuri. „Anna este devastată de această pierdere. Ziua când și-a înmormântat copilul a fost foarte dificilă”, a mai spus prietena apropiată a familiei.

„S-a stabilit preliminar că o fetiță de patru ani s-a încurcat în frânghiile de pe peretele unui castel gonflabil în timp ce se juca în interiorul acestuia. Conform concluziilor preliminare ale experților, copilul a murit sufocat”, a transmis Sergiy Shaikhet, șeful poliției din regiunea Mîkolaiiv.

Proprietarul, în vârstă de 45 de ani, al locului de joacă, a fost reținut de poliție. El riscă până la opt ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Ancheta este în curs de desfășurare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net