Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E război, din nou, pe mașini între Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf. Executat silit de patronul Universității Craiova Mihai Rotaru, Laurențiu Reghecampf a mers, joi 9 mai, la Poliția din Snagov și a făcut plângere penală, reclamând furtul a două mașini de lux din fața vilei de la Snagov și a unei ambarcațiuni. Anamaria Prodan a făcut lumină în acest caz, spulberându-l pe Reghecampf care nu mai poate antrena până nu achită datoria de 200.000 euro patronului Universității Craiova.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a ajuns, joi 9 mai, la sediul Poliției din Snagov reclamând că cineva i-a furat, în urmă cu două luni, din fața vilei de la Snagov unde locuiește Anamaria Prodan, mașina Ferarri și un Maybach Mercedes, iar de pe lac o ambarcațiune de lux pe care familia o deținea. Antrenorul și-a adus aminte că bunurile sunt deținute pe firmă, deci sunt în proporție 50/50 cu acționarul celălalt al firmei, Anamaria Prodan. 

Avocatul lui Reghecampf, Adrian Căvescu, a declarat, după formularea plângerii penale, că antrenorul a mers să reclame furtul cu autor necunoscut. 

În urmă cu ceva timp presa din România dezvăluia că Laurențiu Reghecampf a luat cu el atunci când a decis să părăsească domiciliul conjugal Rolls-ul familiei, mașină achiziționată în timpul căsătoriei și care era deținută tot în co-proprietate cu Anamaria Prodan, încă soția lui în acte.

Antrenorul a apărut ulterior în presă, într-o serie de imagini, conducând mașina Rolls prin Craiova, având-o în dreapta lui pe Corina Caciuc. O altă mașină, Rubicon, a fost luat tot de antrenor și dată fiului său,  Luca Reghecampf. Și acest bolid de lux a fost achizițonat tot în timpul căsătoriei cu  Anamaria Prodan. 

La acel moment, impresara nu s-a deplasat la Poliție să reclame furtul mașinilor din curte, mărginindu-se să declare.

„Este ok. Să ia ce vrea. Nu va mai putea face nici un sfert din ce a făcut alături de mine. Poate să ia ce mașini vrea, multe le-a vândut și ne-a mințit că a făcut accidente mari cu ele. 

Altele s-au dus  pe apa Sâmbetei, altele au fost cadouri oferite la << prietene>>. O să ajungă rău. Măcar acest Rolls, care este cadoul meu pentru el, să-l păstreze ca să nu se facă de râs, căci va ajunge să meargă cu taxiul dacă va mai avea bani și de taxi.

Deși, la cum îl cunosc, va ajunge plin de datorii. Va pierde în scurt timp totul, va vinde totul se va alege praful de tot ce a luat de acasă și o să sfârșească râs de toată țara și hulit de tot fotbalul“, declara atunci Anamaria Prodan.

Ce zice Anamaria Prodan despre reclamația la Poliție făcută de Laurențiu Reghecampf? Unde sunt de fapt mașinile familiei? “Furtul între soți, practic, nu există!”

Astăzi, la interval de 3 ani, Anamaria Prodan a explicat, în exclusivitate pentru Click!, situația „mașinilor furate” ale familiei Reghecampf -Prodan, într-o maniera calmă și relaxată. 

„Nu am ce să explic. Lumea deja știe. Ați văzut declarația mea de acum trei ani ?! Mă cutremur și eu. Noi suntem încă soț și soție.  El a luat cam tot ce a putut în ani …

Eu nu m-am gândit că va lua bunurile copiilor. Am dormit pe mine. Dumnezeu, însă, nu a dormit. Și a dat după suflet fiecăruia.”

„Ferarri este luat de mama mea cu acte”

Ce mai are făcut lângă mine am păstrat acasă. Sunt ale copiilor mei. Ce-i drept, nu prea a mai lăsat nimic. Este adevărat însă că Ferarri este luat de mama mea cu acte doveditoare, facturi, tot ca la carte. Vă dați seama că eu nu fac și nu am făcut infracțiuni. Chiar și așa totul este dobândit în timpul căsătoriei și trebuia să deschidem partaj, însă eu la fel om bun nu m-am gândit că fură și vinde totul. Ce să-i mai fac acum? 

Furtul între soți, practic, nu există. Nu mai am ce să-i iau. E plin de datorii. El nu mai are nimic. Și casa în care stă e a unui prieten vechi de-al nostru. Nu a achitat-o și nu cred că va mai putea decât dacă cere de pe la alte persoane împrumut. Are datorii mari și noi am rămas blocați când ne-au sunați toți. Eu nu am ce să fac, degeaba mă sună pe mine. Să nu îi mai dea nimeni, asta le spun tuturor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

laurentiu reghecampf, sportpictures jpg

Reghecampf, executat silit de patronul Craiovei, Mihai Rotaru

Conform ultimelor informații, Laurențiu Reghecampf este executat silit pe jumătate din casa de la Snagov de către patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, conform dosarului de executare silită nr. 1024/2024.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) nu poate prelua pentru moment nicio echipă din Liga 1. Antrenorul are „interzis” din partea Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF din cauza unei datorii către Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan: „Totul a fost al mamei mele!”

„Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă. Acesta este finalul unui mare talent! Am dat 3 ani și s-au împlinit 3 ani până la decădere. Din cel ce sclipea în Champions League, vedeți ce a ajuns azi. Și decăderea o să fie și mai rea, acesta este doar începutul. Ce vedeți prin ziare sau ce declară el pe la prieteni, gen că e milionar, că are case de milioane, zeci de apartamente, afaceri peste afaceri, sunt numai minciuni. 

Totul a fost al mamei mele! Salariile lui din fotbal au fost normale, nu au fost sumele care s-au vehiculat. Dintr-un salariu pe un an al lui își lua un Ferarri și un Mercedes, și gata se termină salariul pe an! După ce mai mânca ?! Mama mea a fost stâlpul lui și susținerea lui. Avocații mei au dosare cu împrumuturi semnate de Reghecampf,  în fața mamei mele este mic și se face de râs zilnic. 

Mă doare să-l văd în situația asta. E foarte rău că Mihai Rotaru i-a blocat dreptul de a antrena, căci altceva nu știe să facă. Să înțeleaga toată lumea și să nu mă mai sune că i-au împrumutat bani și nu le mai răspunde la telefon. Să nu îi mai împrumute nimeni bani. Nu e solvabil! Nu are de unde să i returneze. 

Omul este executat silit și nu reușește să și achite datoria față de Craiova. Stă acasă și nimeni nu-l angajează, deci singura variantă era să încerce să mai ia ceva de acasă să vândă și să-i achite lui Mihai Rotaru datoria. Însă, s-a terminat și asta …Acum nu mai dormim. Nu ne mai poate lua nimic. Ajunge atâta somn pe mine nu?! Am dormit suficient 16 ani! 

Repet! Nu îi mai împrumutați bani că nu are nimic decât licența de antrenor, certificat de naștere și buletin, dacă nu le-a pierdut și pe alea. Licența aia de antrenor tot eu l-am ajutat cu greu să o ia!

Of…Am uitat. Mai are hainele de acum 3 ani în șifonier și datorii mari peste tot! Ăsta e adevăratul milionar Reghecampf“, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Plecat de la Universitatea Craiova în septembrie 2023, Laurențiu Reghecampf s-a despărțit între timp și de arabii de la Al Tai. Antrenorul poate, însă, reveni pe bancă în Superliga, din cauza unui litigiu cu patronul Craiovei Mihai Rotaru. 

La vremea respectivă, antrenorul s-a înțeles cu Mihai Rotaru să-i plătească clauza de reziliere de 300.000 de euro. Cum nu și-a ținut promisiunea, șeful oltenilor a mers la comisii. Comisia de Disciplină l-a obligat pe antrenor să-i achite suma restantă, în valoare de 320.000 de euro, deși Reghecampf susține că de fapt suma ar fi mai mică, 200.000 de euro. Mihai Rotaru a dezvăluit, recent, că 100.000 de euro ar fi intrat, sau ar intra și că totul s-ar fi rezolvat.

„Din ce știu eu, am recuperat 100.000 de euro din cei 300.000 de euro. Sau urmează să intre 100.000 de euro, dar e rezolvat.

Așteptăm să recuperăm și ceilalți 200.000 de euro. Putem spune că drumul în justiție e drept”, a spus Mihai Rotaru, conform DigiSport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net