Cum s-a îmbolnăvit grav Nelu Vlad de la Azur: „Să dormi 3 ore pe noapte, asta sună a tortură!”. Ce i-au interzis total medicii, după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vestitul solist Nelu Vlad (71 de ani), din trupa Azur, are vești bune pentru fanii săi! La șase luni, de când a fost diagnosticat cu hematom pe creier, interpretul hit-urilor „În stație la Lizeanu” și „Mona” ne-a dezvăluit ce interdicții are de la medici, unde va cânta, vara asta, dar și care este rețeta de succes a pieselor sale, care au trecut cu brio proba timpului.

Ce interdicții are, vara asta, de la medici?

Solistul Nelu Vlad se simte bine, la șase luni de când a fost diagnosticat cu hematom pe creier. Tratamentul a dat roade, însă, trebuie să respecte, cu strictețe, toate sfaturile medicilor, pentru a nu ajunge din nou pe patul de spital:

„Vara asta, cânt cu Azur pe litoral, pe 7 iulie vom fi la Mamaia, dar vom susține recitaluri și la Neptun și la Olimp, vom fi și la teatrele de vară, am fost și la „Nostalgia”, la București, avem și recitaluri la zilele orașelor. Am pornit în forță, avem solicitări, suntem în activitate intensă cu Azur.

Medicii mi-au zis să cânt din iulie, însă eu am început încă de acum două luni. N-am voie să stau la plajă, în soare, să consum bere rece, alcool, nu mai fumez, mă apucasem de un an de zile, un lucru foarte urât, am renunțat. Toate astea mă ajută la menținerea unei stări de echilibru, tratament mai am o lună. Am fost la control, la Cluj, a dispărut complet acel hematom, analizele sunt bune!”, ne-a spus Nelu Vlad, exclusiv pentru Click!

„M-am cumințit, nu mai pierd nopțile, ca odinioară”

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, recunoaște că, în trecut, a exagerat cu spectacolele, și că stresul l-a băgat în spital:

„Nu muzica m-a îmbolnăvit, ci frecvența contractelor, în toate colțurile țării. Să mergi atâția kilometri, să dormi doar trei ore pe noapte, asta sună a tortură!  Acum, m-am cumințit, nu mai fac excese. După concert, merg direct la hotel, nu mai pierd nopțile, ca odinioară. Cu acest program sănătos văd că mă mențin!”, a mai precizat artistul, pentru Click!

Povestea hit-urilor „În stație la Lizeanu” și „Mona”

Celebrul solist al trupei Azur ne-a dezvăluit și cum se ”fabrică” o piesă de succes, versurile fiind esențiale:

„În general, versurile unui cântec sunt făcute după câte o frază celebră, care sună muzical, și care îți dă inspirația de a compune. Așa cum a fost și cu piesa „Mona”, pe atunci era un nume de fată foarte îndrăgit.

Păi, eu când am scris „În stație la Lizeanu” nici nu știam unde e, nu locuiam în București, am văzut-o de-abia acum 10 ani, când am stat la un hotel, prin preajmă. Dar, pe atunci, fraza era celebră, era un loc de întâlnire!”, ni s-a mai confesat Nelu Vlad, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net