Nelu Vlad de la trupa Azur a ajuns la spital, în stare gravă! Ce diagnostic i-au pus medicii?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cad artiștii pe capete! După Cătălin Crișan și Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. Artistul este internat la Spitalul din Cluj. 

Clipe grele pentru Nelu Vlad (73 de ani), liderul trupei Azur. Artistul a ajuns la spital, zilele acestea, în stare gravă după ce i s-a făcut brusc rău, chiar în timpul unui spectacol. 
Cântărețul și-a pierdut atât echilibrul, cât și vederea, dar a ținut morțiș să urce, totuși, pe scenă și să-și termine spectacolul, deși starea sa de sănătate era una vizibil deteriorată.

Nelu Vlad, diagnosticat cu hematom pe creier: „Vedeam dublu și mi-am pierdut echilibrul”

La sfârșitul show-ului, colegii săi de trupă au chemat imediat Ambulanța, care l-a dus la Spitalul din Cluj. 

Artistul a fost diagnosticat cu hematom pe creier, inoperabil însă. 

 „Mi s-a făcut rău inițial la un concert, la Satu Mare. Mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore, apoi am plecat la Cluj. 

Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat Salvarea, m-au dus la Urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin.

 Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat Nelu Vlad, pentru starpopular.ro.

Artistul rămâne internat până pe 10 februarie

În acest moment, artistul se află încă internat la spitalul din Cluj, unde va trebui să rămână până pe 10 februarie.

 „Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a mai spus artistul. 

Contactat de Click! miercuri dimineață, Nelu Vlad se afla într-o stare vădit îmbunătățită. 

 „Sunt mai bine, chiar acum a venit doctorul la vizita medicală. Starea mea se ameliorează din zi în zi”, a declarat artistul de la Azur, în exclusivitate pentru Click!

Trupa Azur activează în industria muzicală din România de mai bine de 45 de ani. Formația a fost fondată de Nelu Vlad, în anul 1977. 

Piesele trupei „Se mărită Mona mea” sau „În stație la Lizeanu” au făcut furori în anii 70-80. Mai nou, hit-urile în cauză au fost reorchestrate și relansate de artiștii din generația actuală cu același succes. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net