Cătălin Crișan, declarații în exclusivitate despre starea sa de sănătate: „Soluția a fost operația”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Crișan (55 de ani) traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul artist a ajuns direct pe masa de operație, după ce s-a confruntat cu dureri crunte. El a publicat imagini din spital pe rețelele de socializare și a ținut să transmită un mesaj celor ce îi urmăresc activitatea din mediul online.  

Cătălin Crişan, de nerecunoscut pe patul de spital / foto: Arhiva Click!
Cătălin Crişan, de nerecunoscut pe patul de spital / foto: Arhiva Click!

Cătălin Crișan a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor și asta pentru că artistul se pare că s-a confrumtat cu probleme de sănătate. El fost operat de urgență, după ce a îndurat dureri îngrozitoare. Cântărețul a ajuns pe mâinile medicilor specialiști și a fost supus unei duble operații de hernie de disc laterală. Anunțul a fost făcut chiar de el.

Într-o postare surprinzătoare pe Facebook, în seara zilei de duminică, 28 ianuarie, Cătălin Crișan a împărtășit cu fanii săi imagini de pe patul de spital, cât și un mic mesaj în care a oferit o explicație privind natura intervenției medicale, dar a transmis și mulțumiri medicului care a acceptat să facă operația.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan, pe pagina sa personală de Facebook.

Artistul i-a mulțumit și iubitei sale

De asemenea, cântărețul i-a mulțumit și partenerei sale de viață pentru că a fost și se află, în continuare, alături de el. „Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a mai scris el.

Primele declarații ale lui Cătălin Crișan. Cum se simte artistul?

În exlusivitate pentru Click!, Cătălin Crișan a dezvăluit că intervenția chirurgicală a avut loc pe 24 octombrie, iar durerile au fost insuportabile. Cea care i-a fost aproape în aceste momente dificile a fost partenera sa de viață.

„Au trecut 3 luni de la operație, pe data de 24 octombrie m-am operat la domnul doctor Cristescu Mihai Adrian. Pot să spun că a debutat cu o durere de spate normală și, la un moment dat, s-a dus pe piciorul stâng cu niște dureri foarte mari, încât a trebuit să fiu mutat cu pătura. Am încercat sa fac infiltrații, dar au fost afectați doi nervi, fiind o hernie atipică laterală. La mine e o problemă, pentru că nu prinde deloc anestezia locală și nu puteam suporta un asemenea chin. Prietena mea s-a ocupat de mine.

Soluția a fost operația. Am fost la mai mulți medici, dar am optat pentru domnul doctor Cristescu Mihai Adrian, pentru că e cel mai bun, am avut referințe foarte bune despre dumnealui. M-a întrebat de când stau cu durerile acestea crunte, iar când i-am spus „de două săptămâni” a spus că nu crede.

Ca și intensitate, ca să pot face o comparație, au fost ca durerile la naștere ale unei femei. Am luat 21 de pastile antiinflamatoare, vitamine pentru refacere, anticoagulante. Mi le-a făcut prietena mea în burtă..a fost o mare nebunie. Din cauza durerilor am slăbit 12 kg, dar e foarte bine pentru coloană.

Am avut în decembrie primul spectacol. Noroc că nu dansez, că altfel eram in pom acum. Chiar glumeam cu fanii pe tema asta”, a declarat Cătălin Crișan, în exclusivitate pentru Click!.

În prezent, Cătălin Crișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu doamnă a cărei identitate nu este, cel puțin până acum, cunoscută. El a trecut prin două divorțuri, de Lucia Bubulac, cu care a fost căsătorit între 1995 – 2009, și Alina Cupșa, cu care a rămas căsătorit timp de trei ani, între 2010 – 2013. Artistul are trei copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net