Oana Roman, un nou mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei. Ce i-a transmis fostului soț: „Oameni care mi-au făcut mult rău”

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, a decis să facă o mărturisire sinceră, sufletească. Aceasta a anunțat printr-un mesaj postat în social media că a decis să ierte mulți oameni care i-au făcut rău. 

Oana Roman / foto: Instagram
Oana Roman / foto: Instagram

Acțiunea de a ierta oameni și acțiuni care i-au produs durere au ajutat-o pe vedetă să își liniștească sufletul și minte. Oana Roman i-a îndemnat pe oameni să nu-și mai îngreuneze viața ținând aproape persoane care nu vor să facă parte din ea. 

Oana Roman: „I-am iertat și am dat la o parte tot”

Este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu trece nici măcar o singură zi fără ca Oana Roman să mai împărtășească fanilor momente din viața sa. Pe lângă munca de creator de conținut pe care o prestează, fiica lui Petre Roman își exteriorizează trăirile pe care uneori le are. 

Așa se face că de data aceasta Oana Roman a decis să facă o mărturisire legată de oamenii care i-au rănit sufletul: i-a iertat, pe unii a acceptat să îi păstreze în continuare în viața ei, cu condiția de a schimba cursul relației, iar pe alții a ales să-i elimine complet. 

Mesajul postat de Oana Roman / foto: Captură InstaStory
Mesajul postat de Oana Roman / foto: Captură InstaStory

„Unul din lucrurile importante pe care le-am făcut în viața mea, este că am reușit să iert cu adevărat oameni care mi-au făcut mult rău. I-am iertat și am dat la o parte tot ce a fost, și am început să construiesc o relație civilizată și normală cu acești oameni. 

Iertarea m-a eliberat și m-am simțit mai puțin împovărată. Mi-au trebuit mulți ani să pot face asta, dar mi-a făcut tare bine. Încercați să iertați și să mergeți astfel mai departe. 

Ce nu pot însă să fac, este să iubesc în continuare oameni care nu-și doresc să facă parte din viața mea. Nu vă mai ocupați inima cu sentimente pentru oameni care nu și le doresc. Lăsați loc pentru cei care și-ar dori cu adevărat să fie lângă voi” - a scris Oana Roman, pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net