Persoana „misterioasă” care i-a fost aproape Oanei Roman în cele mai grele momente: „Te iubesc!”

Oana Roman și-a luat fanii prin surprindere cu un mesaj care le-a dat de gândit acestora. Are legătură cu o „persoană misterioasă” care i-a fost alături vedetei în perioadele grele. 

Oana Roman / foto: Instagram
Oana Roman / foto: Instagram

În ultimii ani Oana Roman s-a confruntat cu mai multe momente dificile, iar după separarea de Marius Elisei și moartea mamei sale, acesteia i-a rămas alături doar fiica ei, Isabela, și o altă persoană a cărei identitate vedeta nu a vrut să o dezvăluie. 

Oana Roman: „Cel mai greu an...”

Fiica lui Petre Roman le-a mărturisit urmăritorilor săi că, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în decursul acestui an, a avut parte de libertate și prosperitate pe plan financiar. A dorit să transmită mulțumiri unei persoane care i-a fost aproape, însă despre cine este vorba nu știm. 

„Cel mai greu an din punct de vedere emoționant dar în același timp cel mai în libertate de mulți ani încoace. Și cel mai productiv din punct de vedere material. Cel mai în singurătate autoimpusă cu sufletul. Și ființa lângă mine total, o singură persoană în afară de Isa. Știe ea cine e. Te iubesc și îți mulțumesc!” - a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe Instagram. 

Postarea Oanei Roman / foto: Instagram
Postarea Oanei Roman / foto: Instagram

A reușit să ierte oamenii care i-au greșit 

Acum ceva vreme, tot printr-o postare pe Instagram, Oana Roman mărturisea că a reușit să ierte persoanele care i-au făcut rău. De asemenea, iertarea a eliberat-o, și și-a sfăuit fanii să facă același lucru. 

„Unul din lucrurile importante pe care le-am făcut în viața mea, este că am reușit să iert cu adevărat oameni care mi-au făcut mult rău. I-am iertat și am dat la o parte tot ce a fost, și am început să construiesc o relație civilizată și normală cu acești oameni. 

Iertarea m-a eliberat și m-am simțit mai puțin împovărată. Mi-au trebuit mulți ani să pot face asta, dar mi-a făcut tare bine. Încercați să iertați și să mergeți astfel mai departe. 

Ce nu pot însă să fac, este să iubesc în continuare oameni care nu-și doresc să facă parte din viața mea. Nu vă mai ocupați inima cu sentimente pentru oameni care nu și le doresc. Lăsați loc pentru cei care și-ar dori cu adevărat să fie lângă voi” - a scris Oana Roman, pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net