Oana Roman, scandal cu angajații unui hotel de lux de pe litoral. „Crezi că dacă ești vedetă, gata, ți se cuvine totul?”

După ce s-a arătat extrem de revoltată de atitudinea unui turist aflat la o terasă în urmă cu câteva zile, se pare că Oana Roman este acum în centrul unui nou scandal. Venită la mare împreună cu fiica ei, vedeta s-a plâns pe rețelele de socializare de comportamentul unor angajați ai unei unități de cazare de pe litoralul românesc. În replică, un angajat al hotelului a criticat-o dur.

Oana Roman, scandal monstru pe litoralul românesc cu angajații unui hotel / foto: arhiva Click!
Oana Roman, scandal monstru pe litoralul românesc cu angajații unui hotel / foto: arhiva Click!

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au petrecut câteva zile pe litoralul românesc. Însă, se pare că fiica fostului premier nu s-a bucurat de vacanță, căci a fost implicată într-un nou scandal. Mai exact, totul ar fi fost declanșat de Isabela, care a intrat în hotel fără mama ei, moment în care unul dintre angajați a răbufnit.

„Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție în timp ce tu te certai că ești vedetă și să te lase să parchezi mașina. Crezi că dacă ești «vedetă» ți se cuvine totul? Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri). Apropo, când intri undeva se zice ‘Buna ziua!’. Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu îți mai lași copilul nesupravegheat”, este mesajul unui angajat, lăasat pe Instagram la postarea făcută de Oana Roman.

„Iată limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux”

Replica Oanei Roman / foto: Instagram
Replica Oanei Roman / foto: Instagram

Ulterior, vedeta a ținut să transmită și ea un mesaj. Fiica fostului premier a dezvăluit că, de fapt, fiica ei, Isa, ar fi ieșit plângând din hotelul de lux, fiind dată afară de angajați. De asemenea, ea nu a vrut să facă nimic public, însă nu a putut să rămână indiferentă.

Iată limbaj al unui «domn» care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dat afară, deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel, în timp ce eu căutam loc de parcare…Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic, iar azi, acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluziile”, a fost replica Oanei Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net