Vacanța le-a făcut să uite de diete! Divele au înfulecat pizza și paste

Ultima actualizare:

În timpul anului, divele au grijă la ceea ce mănâncă, iar unele dintre ele țin diete extrem de stricte. Cu toate acestea, atunci când vine vara vin odată cu ea și vacanțele, iar asta le dă ocazia de a se bucura de feluri de mâncare pe care nu le pot savura în mod normal.

Colaj cu Sofie Vergara mâncând paste și Alessandra Ambrosio la masă, cu pizza în față
Sofia Vergara și Alessandra Ambrosio s-au răsfățat în vacanță (Foto: colaj Instagram)

Sofía Vergara și-a făcut toate poftele, în Italia

Sofía Vergara (52 de ani) a recunoscut de multe ori că a ajuns la Hollywood datorită aspectului său fizic. Așa că nu e de mirare că actrița de origine columbiană, care se laudă cu o avere de 180 de milioane de dolari, este atentă la alimentele pe care le consumă. Însă, chiar și ea își mai face poftele din când în când.

Aflată în vacanță în Toscana, Italia, vedeta din „Griselda” a savurat o porție uriașă de paste și un pahar de vin. Însă, nu s-a oprit aici și a mâncat și felul al doilea, care a fost un pește la cuptor. Atunci când are evenimente, actrița evită carbohidrații, în special noaptea târziu. Ea taie din dieta ei alimente precum pâinea, orezul și cartofii. De asemenea, nu mănâncă sărat, pentru că retenția de apă o face să arate „umflată”, conform spuselor ei.

Eva Longoria nu a numărat caloriile, în vacanța din Spania

Eva Longoria, în fața unei tigăi uriașe cu paella
Eva Longoria a mâncat paella (Foto: Instagram)

Eva Longoria (49 de ani) este cunoscută pentru silueta ei de invidiat! Chiar dacă nu mai are 20 de ani, actrița americană arată la fel de bine ca în tinerețe, pentru că face mult sport și are o alimentație sănătoasă. Asta nu înseamnă că nu pune gura pe anumite feluri de mâncare bogate în calorii, mai ales când pleacă în vacanță.

Recent, starul din „Neveste Disperate”, care are o avere de 80 de milioane de dolari, s-a fotografiat în Spania, în fața unei tigăi uriașe cu paella – un preparat bazat pe orez și fructe de mare. În timpul anului, Eva Longoria ține post intermitent și mănâncă doar alimente slabe în calorii, precum legume fierte, carne la grătar și salate. De obicei, evită dulciurile și produsele de patiserie.

Alessandra Ambrosio s-a răsfățat, în concediul din Capri

Alessandra Ambrosio (43 de ani) și-a păstrat, de-a lungul anilor, silueta de manechin. Cu mult sport și un stil de viață sănătos, vedeta braziliană s-a menținut în formă și a continuat să prezinte pe podium, pentru case de modă celebre.

Ei bine, chiar și modelele sunt oameni obișnuiți și mai poftesc câteodată la o pizza. Alessandra Ambrosio, care deține o avere de 80 de milioane de dolari, a savurat acest fel de mâncare în Sardinia, Italia, acolo unde a fugit recent în vacanță. Nu a lipsit paharul de vin alb, desigur!

Gwyneth Paltrow a gătit chiar și în vacanță

Gwyneth Paltrow (51 de ani) gătește chiar și când e în vacanță! Aflată în Italia, ea le-a arătat fanilor ei ce mănâncă la micul dejun: piadina cu carne și legume. A prăjit carnea, pe care a pus-o într-o lipie italienească numită piadina, alături de frunze de salată și câteva felii de roșii.

Actrița americană, care are o avere de 200 de milioane de dolari, s-a filmat îmbrăcată în pijamale, în timp ce îi servea iubitului ei, Brad Falchuk (53 de ani), mâncarea gătită de ea. Gwyneth a dezvăluit în trecut că se menține slabă cu supe, smoothie-uri și salate.

Dua Lipa adoră pastele

Dua Lipa mâncând paste cu soici
Dua Lipa a mâncat paste cu scoici, în Italia (Foto: Instagram)

Dua Lipa (28 de ani) a ales și ea Italia ca destinație de vacanță! Cântăreața britanico-albaneză, care deține o avere de 35 de milioane de dolari, nu a putut să spună „nu” unei porții copioase de paste cu scoici, atunci când a ieșit la masă în Capri. Doar este vacanță! Vedeta a fost fotografiată în timp ce înfuleca fără regrete din felul de mâncare cu specific italienesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net