Oana Roman, foc și pară pe rețelele de socializare. Ce a deranjat-o pe vedetă: „Pute îngrozitor”

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare! Cum se numără printre cele mai urmărite vedete în mediul online, având o comunitate de fani impresionantă, fiica lui Petre Roman a împărtășit cu urmăritorii ei o situație care care a scos-o din sărite.

OAna Roman, reacție dură pe rețelele de socializare / foto: arhiva Click!
OAna Roman, reacție dură pe rețelele de socializare / foto: arhiva Click!

Oana Roman se numără printre cele mai urmărite vedete în mediul online, acolo unde este extrem de activă și împărtășește multe lucruri cu fanii, chiar și cele mai puțin bune. De altfel, recent, nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe pagina personală de Instagram.

Vedeta s-a arătat deranjată față de un aspect extrem de important din București. Mai exact, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește mirosul urât din jurul Capitalei. Oana Roman a ținut să transmită un mesaj și a punctat că e convinsă că dacă autoritățile nu iau măsuri, situația va deveni tot mai gravă. De asemenea, crede că un factor care contribuie mult la apariția unei asemenea situații este construcția prea multor clădiri.

„Pute îngrozitor în jurul Bucureștiului”

Pute îngrozitor în jurul Bucureștiului, cam peste tot, pentru că s-a construit mult și sistemele existente nu fac față. Efectiv pute a c***t și dacă nu se face nimic o să se infesteze tot. Solul, apa, tot. Și va fi ca în Evul Mediu… cam asta e”, a spus Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

De altfel, Oana Roman este cunoscută ca fiind una dintre cele mai vocale vedete din showbiz-ul românesc, spunându-și oful de fiecare dată când o situație i se pare că nu este în regulă. Chiar la sfârșitul lunii trecute, fiica lui Petre Roman s-a aflat în mijlocul unui scandal cu angajații unui hotel de lux de pe litoral, care ar fi acuzat-o că și-a lăsat copilul nesupravegheat în timp ce ea își parca mașina.

Ulterior, fiica fostului premier a dezvăluit că, de fapt, fiica ei, Isa, ar fi ieșit plângând din hotelul de lux, fiind dată afară de angajați. De asemenea, știa că fata ei nu era supravegheată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net