S-a spart conducta cu vedete pe plaja din Mamaia. Uite cum a fost surprins Serghei Mizil sau Fane Măreț, din „Visul”. De ce preferă litoralul românesc: „E viață de noapte!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prezența lui Serghei Mizil (70 de ani), pe plaja din Mamaia, nu avea cum să treacă neobservată, zilele trecute, în cel mai aglomerat weekend din sezonul estival. A fost surprins de fotoreporterii Click! îmbracat într-o bluză verde-neon, care îi lăsa la vedere impresionanta expoziție de tatuaje.

N-a stat prea mult la plajă, din cauza caniculei

Serghei Mizil face ce face și atrage atenția oriunde s-ar afla. Vesel, gălăgios, cu glumele la purtător, și cu tatuajele la vedere, preferatul Elenei Ceaușescu, în anii comunismului, se bucură de popularitate, fiind sufletul petrecerilor. Și pe plaja din Mamaia, unde a ales să petreacă un mic concediu, alături de familie, a atras toate privirile. Nici nu putea trece neobservat, mai ales că a purtat un tricou verde-neon. N-a stat însă prea mult pe plajă, din cauza caniculei, așa că s-a grăbit să se retragă la un mic local din preajmă, pentru a se răcori.

De ce preferă litoralul românesc: „Niciun litoral nu are viață de noapte ca în Mamaia”

Serghei Mizil a explicat, într-un interviu pentru Antena 1, de ce alege, în fiecare an, litoralul românesc, de ce nu preferă Bulgaria sau Grecia, precum alte vedete: 

„Deși serviciile nu prea există în România, nu mai găsești pe nimeni să lucreze prin localuri, ne omoară ăștia cu controalele, și toți se duc la bulgari și în Grecia, niciun litoral nu are viață de noapte ca în Mamaia. Indiferent ce zic toți, românii știu să se distreze.

Pe vremuri, însă, cluburile de noapte erau cu dansatoare, erau și discoteci pe valută, era lumea mai lejeră, acum sunt cluburi de fițe, nu intri dacă n-ai bani mulți, înainte erau prețuri pentru toată lumea”.

Serghei Mizil, actor de film. A fost Fane Măreț, în „Visul”

Lui Serghei Mizil i-a crescut brusc cota de popularitate, anul trecut, după ce a interpretat magistral rolul lui Fane Măreț, șeful pușcăriașilor, din filmul de succes „Visul”, și unde și-a expus și tatuajele de pe trup.

Regizorul Cătălin Saizescu i-a impus însă reguli, o disciplină strictă, la filmări. Serghei a fost atât de încântat de complexul rol, încât nici pretenții la bani nu a avut, respectând întocmai  programul. Serghei a jucat alături de nume importante din lumea filmului, Nicodim Ungureanu, Vlad Logigan, Gloria Găitan, Georgiana Saizescu și Adrian Nartea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro