Secretul lui Serghei Mizil pentru a scăpa de mahmureală. Ce face după o petrecere pe cinste

Ultima actualizare:

Serghei Mizil e mereu pus pe glume și pe distracție. Chiar și în ziua în care a împlinit 69 de ani, vedeta a pus la cale un chef de zile mari. Cu această ocazie, unul dintre personajele rebele din România s-a hotărât să ofere secretul pentru a scăpa de mahmureală după o petrecere de pomină.

image

„Ce să fac și eu de ziua mea? Beau un șpriț corespunzător”, a glumit Serghei Mizil, chiar de ziua lui, într-un interviu acordat pentru Fanatik.

Unul dintre marii petrecăreți din țara noastră a împlinit vineri, 23 septembrie, onorabilă vârstă de 69 de ani. Trecut prin multe chefuri la viața lui, Serghei Mizil are un truc simplu pentru cumplita mahmureala care poate să apară după nopțile când alcoolul se amestecă un pic prea mult.

Citește și: Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare. A fost la un pas de moarte

Cum scapă Serghei Mizil de mahmureală. „Cui pe cui se scoate”

Nimic nu poate fi mai cumplit decât starea de a doua zi, după o petrecere în care paharele au scăpat un pic de sub control. Unele persoane tratează mahmureala cu fresh-uri, vitamine, medicamente sau tot felul de mâncăruri. Alții recurg la ceaiuri sau multă apă plată. Ei bine, Serghei Mizil are un alt truc, unul mai din popor.

„Cel mai bun leac, pentru mine, de mahmureală este berea. Nu beau cafea, o bere e cea mai bună, cui pe cui se scoate. O bere rece, din aia mică, o fiolă, e perfectă. Am avut și azi, îți dai seama, nevoie de o fiolă. A fost spectaculos aseară”, a spus Serghei Mizil, în exclusivitate pentru Fanatik, după petrecerea dată de ziua lui.

Vezi și: Serghei Mizil a «băut până i s-a înnegrit maieul» de Paște! Cum a supreviețuit?

Ce-și dorește Serghei Mizil la 69 de ani

Ajuns la 69 de ani, Serghei Mizil nu se gândește doar la petreceri. Vedeta a precizat clar ce este cel mai important pentru el.

„Ce-mi doresc mie? Să fiu sănătos. Cu restul m-am descurcat. Și cu sănătatea este bine pentru mine, până acum. Dar asta e cel mai important. Poți să ai lovele dacă te lasă ceva degeaba le ai.

Se ceartă lumea pe banii tăi, atâta tot. Mai bine îi consum eu pe toțo și nu o să aibă pe ce să se certe”, a declarat Serghei Mizil, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net