Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare. A fost la un pas de moarte

Ultima actualizare:

Seghei Mizil a mărturisit că, în urma cu 15 ani, era cât pe ce să moară din cauza consumului de alcool. El a apelat la un medic care l-a pus pe picioare. 

image

Serghei Mizil, 67 de ani, este un personaj iubit de publicul român, iar fiecare apariție a sa captivează, datorită povestirilor interesante pe care le relatează într-o manieră savuroasă. 

De această dată Mizil a vorbit despre un episod cumplit al existenței sale și anume perioada când consuma cantități exagerate de alcool, viciu care i-a pus sănătatea în pericol. 

Este cunoscut faptul că Mizil a avut o existență foarte aventuroasă, iar viața sa poate face oricând subiectul unui roman. Ultimele sale dezvăluiri sunt de-a dreptul cutremurătoare. El a fost diagnosticat în urmă cu 15 ani cu început de ciroză, din cauza consumului de alcool. 

Acest moment l-a marcat profund, iar Mizil a înțeles că trebuie să-și transforme în mod radical viața, altfel organismul său va ceda. 

Serghei Mizil a povestit în exclusivitate în platoul WOWNews că a nu a mai băut alcool de 15 ani și că a urmat o dietă foarte sănătoasă, recomandată de medic, iar ca urmare ficatul său s-a însănătoșit. 

"Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. Regret că a murit, era un om foarte tare.

Era un foarte bun pedagog. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală. M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput. Am ținut-o pe tratament, brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam pe 3-4 litri pe zi, îl beau ca pe apă și odhnă. Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus acolo sus.", a declarat Serghei Mizil, în exclusivitate pentru WOWNews, potrivit WOWbiz.ro.

Serghei Mizil are prieteni artiști care au murit de ciroză

Artistul a mai povestit că mulți prieteni de-ai lui, artiști talentați, iubiți de public, s-au confruntat cu dependența de alcool. Serghei Mizil a dezvăluit că a avut ambiția să renunțe, însă unii cunoscuți de-ai lui au pierdut această luptă nedreaptă cu viciul și au murit din cauza cirozei. 

"Foarte mulți în jurul meu au făcut ciroză de la vin și bere și artiști și cântăreți care, la un moment dat, când nu poți să te lași și o arzi încontinuu 24 din 24, ăsta e finalul. Eu am scăpat, ei au murit. Scapă cine poate.", a mărturisit Serghei Mizil, potrivit sursei citate. 

Serghei Mizil a terminat filmările la o peliculă în care interpretează rolul unui director de închisoare, iar premiera producției va avea loc în toamnă. De asemenea, Mizil se află în atenția publicului și datorită canalului său de YouTube, unde vorbește despre diverse teme. Serghei Mizil are și un podcast, unde invită prieteni de-ai săi pentru a discuta diferite subiecte de actualitate, sau pentru a povesti întâmplări interesante. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net