Serghei Mizil a «băut până i s-a înnegrit maieul» de Paște! Cum a supreviețuit?

Serghei Mizil a pregătit în cele mai mici detalii masa de Paște de anul acesta, alături de familie și de prieteni dragi. Întrucât, o petrecere autentică ține mai multe zile pentru Serghei, abia astăzi se va încheia sărbătoarea pascală din această primăvară.

Serghei Mizil era bun prieten cu fiul lui Nicolae Ceauşescu jpeg
Serghei a petrecut de Paște trei zile

Secretul lui Bachus? Nu. Secretul lui Serghei! Cum reușește, la 69 de ani, simpaticul afacerist să supraviețuiască petrecerilor la care se consumă cantități considerabile de alcool? Mai ales că, anul acesta, a publicat un clip, chiar din timpul mesei de Paște în care ridică un pahar și recunoaște, cu râsul său inconfundabil, „Am băut până mi s-a înnegrit maieul!”

Aventurile bahice ale lui Serghei nu mai sunt de mult timp un secret. Mare amator de petreceri și de voie bună, el nu se rezumă doar la muzică, discuții și glume, alcoolul fiind un ingredient obligatoriu al petrecerilor la care ia parte.

Citește și: Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare. A fost la un pas de moarte

Cum alcoolul și sănătatea puternică nu fac casă bună, Serghei pare să fi rezolvat și această problemă, „secretul” său fiind dezvăluit încă de dinainte de Paște.

Pregătim petrecerea, așa că nu beau nimic. Pentru că eu petrec două - trei zile, mă pregătesc de pe acum. Fac sport, consum fructe și salate și iau esențiale pentru ficat!”, a recunoscut acesta, într-o ediție a podcastului „Pe bune, cu Serghei”, realizat împreună cu fiica sa mai mică, Ana.

apa e înlocuită cu ceai hepatic

Nu sunt singurele măsuri preventive, aplicate înaintea dezmățului, un „ingredient” fiind chiar... renunțarea la apă! „Nu mai beau apă și îmi fac ceai hepatic. E amar, dar mie îmi place așa. Îl las să se răcească și beau câte 2-3 litri pe zi”, a explicat Serghei Mizil.

Cum a ajuns la acest regim? Evident, într-o situație critică a vieții sale, când alcoolul era cât pe ce să îi vină de hac. La începutul acestui an, el a relatat, în cadrul WOWNews, cum, în urmă cu 15 ani, a fost diagnosticat cu început de ciroză, din cauza consumului exagerat de alcool.

Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. Regret că a murit, era un om foarte tare. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală. M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput”, a dezvăluit Serghei Mizil.

Doar că, odată reluat viciul, a ținut cont și de sfaturile medicale primite, reușind, aparent, să „păcălească” efectele nocive ale alcoolului.

a terminat facultatea de arte

Serghei Niculescu Mizil este fiul unui membru marcant la Partidului Comunist Român, Paul Niculesc Mizil, fost ministru al educației și al finanțelor. A dus o viață libertină, fără să respecte regulile sau cenzura specifică anilor comunismului și e recunoscut pentru faptul că vorbește fără nici un filtru.

Citește și: În ce lux se scălda familia Ceaușescu. Băutură scumpă și petreceri cu lăutari

A urmat cursurile Facultății de Arte Plastice, fiind pictor, însă, nu și-a câștigat traiul din activitatea artistică. A fost atras de mediul de afaceri, cochetând chiar cu niște anturaje dubioase, încă de dinainte de Revoluție. A câștigat bani frumoși de pe urma mai multor restaurante și din proiecte imobiliare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg