Serghei Mizil a «băut până i s-a înnegrit maieul» de Paște! Cum a supreviețuit?

Ultima actualizare:

Serghei Mizil a pregătit în cele mai mici detalii masa de Paște de anul acesta, alături de familie și de prieteni dragi. Întrucât, o petrecere autentică ține mai multe zile pentru Serghei, abia astăzi se va încheia sărbătoarea pascală din această primăvară.

Serghei a petrecut de Paște trei zile
Serghei a petrecut de Paște trei zile

Secretul lui Bachus? Nu. Secretul lui Serghei! Cum reușește, la 69 de ani, simpaticul afacerist să supraviețuiască petrecerilor la care se consumă cantități considerabile de alcool? Mai ales că, anul acesta, a publicat un clip, chiar din timpul mesei de Paște în care ridică un pahar și recunoaște, cu râsul său inconfundabil, „Am băut până mi s-a înnegrit maieul!”

Aventurile bahice ale lui Serghei nu mai sunt de mult timp un secret. Mare amator de petreceri și de voie bună, el nu se rezumă doar la muzică, discuții și glume, alcoolul fiind un ingredient obligatoriu al petrecerilor la care ia parte.

Citește și: Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare. A fost la un pas de moarte

Cum alcoolul și sănătatea puternică nu fac casă bună, Serghei pare să fi rezolvat și această problemă, „secretul” său fiind dezvăluit încă de dinainte de Paște.

Pregătim petrecerea, așa că nu beau nimic. Pentru că eu petrec două - trei zile, mă pregătesc de pe acum. Fac sport, consum fructe și salate și iau esențiale pentru ficat!”, a recunoscut acesta, într-o ediție a podcastului „Pe bune, cu Serghei”, realizat împreună cu fiica sa mai mică, Ana.

apa e înlocuită cu ceai hepatic

Nu sunt singurele măsuri preventive, aplicate înaintea dezmățului, un „ingredient” fiind chiar... renunțarea la apă! „Nu mai beau apă și îmi fac ceai hepatic. E amar, dar mie îmi place așa. Îl las să se răcească și beau câte 2-3 litri pe zi”, a explicat Serghei Mizil.

Cum a ajuns la acest regim? Evident, într-o situație critică a vieții sale, când alcoolul era cât pe ce să îi vină de hac. La începutul acestui an, el a relatat, în cadrul WOWNews, cum, în urmă cu 15 ani, a fost diagnosticat cu început de ciroză, din cauza consumului exagerat de alcool.

Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. Regret că a murit, era un om foarte tare. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală. M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput”, a dezvăluit Serghei Mizil.

Doar că, odată reluat viciul, a ținut cont și de sfaturile medicale primite, reușind, aparent, să „păcălească” efectele nocive ale alcoolului.

a terminat facultatea de arte

Serghei Niculescu Mizil este fiul unui membru marcant la Partidului Comunist Român, Paul Niculesc Mizil, fost ministru al educației și al finanțelor. A dus o viață libertină, fără să respecte regulile sau cenzura specifică anilor comunismului și e recunoscut pentru faptul că vorbește fără nici un filtru.

Citește și: În ce lux se scălda familia Ceaușescu. Băutură scumpă și petreceri cu lăutari

A urmat cursurile Facultății de Arte Plastice, fiind pictor, însă, nu și-a câștigat traiul din activitatea artistică. A fost atras de mediul de afaceri, cochetând chiar cu niște anturaje dubioase, încă de dinainte de Revoluție. A câștigat bani frumoși de pe urma mai multor restaurante și din proiecte imobiliare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net