În ce lux se scălda familia Ceaușescu. Băutură scumpă și petreceri cu lăutari

27 ianuarie 2022

Dup─â mai bine 30 de ani de la Revolu╚Ťia din 1989, ziua de 26 ianuarie mai spune ceva doar pentru nostalgicii regimului comunist din Rom├ónia. Totu╚Öi, pu╚Ťini ╚Ötiu ├«n ce lux tr─âia familia Ceau╚Öescu ├«n compara╚Ťie cu restul ╚Ť─ârii.

nicu nicolae ceausescu jpeg

Ziua de 26 ianuarie, fiind și ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu, reprezintă un moment important pentru nostalgici, iar adunarea acestora la mormântul fostului dictator are loc de când acesta a fost împușcat, acum mai bine de 30 de ani.

26 ianuarie, zi de doliu pentru nostalgicii regimului comunist

Noi imagini din intimitatea familiei Ceau╚Öescu ├«i prezint─â pe ace╚Ötia tr─âind ├«n lux, petrec├óndu-╚Öi timpul liber ├«n vilele de protocol, cum petrecerile acestora ├«nconjurate de l─âutari, m├óncare ╚Öi b─âutur─â scump─â ├«i puteau face chiar ╚Öi pe cei mai boga╚Ťi rom├óni din ziua de ast─âzi s─â fie gelo╚Öi, arat─â Antena 3.

├Ämbulzeala la morm├óntul dictatorului este un eveniment care ia cu repeziciune ochii celor care se bucur─â de avantajele pe care capitalismul ╚Öi democra╚Ťia le aduce ├«n societate. Chiar ╚Öi a╚Öa, mul╚Ťi depl├ónd perioada ├«n care ace╚Ötia, chiar dac─â produc╚Ťia era controlat─â pentru a satisface sistemul CAER, considerau c─â au un loc de munc─â important. ├Än cele din urm─â, mai mul╚Ťi istorici au atras aten╚Ťia c─â locul de munc─â era unul fictiv, care d─âdea impresia c─â ace╚Ötia muncesc, chiar dac─â produsele nu erau competitive cu produsele din Occident. 

Printre persoanele ce s-au prezentat la morm├óntul familiei Ceau╚Öescu se afla ╚Öi M─ârioara, pre┼čedinta filialei din Sectorul 3 al Partidului Comunist Rom├ón Secolul XXI. Chiar ╚Öi a╚Öa, aceasta nu s-a sfiit s─â declare c─â "Nicolae Ceau┼čescu a ├«nsemnat totul" pentru ea. Doamna M─ârioara a tras repede semnalul de alarm─â care are ├«n vedere realiz─ârile f─âcute ├«n perioada regimului comunist, iar conduc─âtorii din prezent ÔÇ×nu vor dec├ót s─â ne v├ónd─â ┼či s─â ne distrug─â."

Acum mai bine de 30 de ani, ziua de 26 ianuarie reprezenta o s─ârb─âtoare na╚Ťional─â, fiind organizate defil─âri spectaculoase ╚Öi evenimente care aveau ├«n vedere s─â-l bucure pe Nicolae Ceau╚Öescu. Pentru aceast─â zi, elevii ╚Öi muncitorii exersau pe o perioad─â de lung─â durat─â, pentru ca totul s─â ias─â ca la carte.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg