VIDEO Serghei Mizil e pensionar. Ce sumă încasează lunar?

Ultima actualizare:

Simpaticul Serghei Mizil a lăsat în nenumărate rânduri impresia că nu a avut prea mare drag de muncă, în materie de carieră profesională afacerile dubioase fiind un magnet și o rețetă a succesului, sursă a multor povești memorabile.

Serghei Mizil are 69 de ani
Serghei Mizil are 69 de ani

În cel mai recent episod al seriei de podcasturi, „Pe bune”, realizat de Serghei împreună cu fiica sa mai mică, Ana Mizil, acesta a făcut o dezvăluite surprinzătoare.

În timpul discuției online cu un interlocutor, Serghei a spus „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă...

NU VREA VOUCHERE DE LA STAT

Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”, i-a recomandat interlocutorul, făcând referire la un ajutor acordat de stat, ce urmează să fie acordat de luna viitoare.

Guvernanții au decis ca persoanele cu venituri mici să beneficieze, cel mai probabil din luna mai, de un ajutor lunar în valoare de 250 de lei. Ajutorul se va concretiza sub formă de bani, vouchere sau tichete de masă.

Beneficiarii vor fi familiile sau pensionarii care câștigă sub 1.500 de lei. Astfel, Serghei ar avea toate șansele să se califice pentru acordarea ajutorului de la stat. Cu toate acestea, el a reacționat prompt „da, îmi dau 50 de euro!”, lăsând impresia că nu este interesat.

ÎN ANII 80 A AJUNS ÎN BATALIONUL DISCIPLINAR DE LA BEIUȘ

De altfel, din poveștile relatate de Serghei de-a lungul anilor a reieșit că munca nu i-a făcut prea mult cu ochiul: aventuri prin străinătate cu interlopi faimoși din timpul anilor 80, afaceri dubioase în anii 90, toate haiduciile fiind sărbătorite cu cantități generoase de băuturi alcoolice.

În tinerețe, Serghei(stânga) era nedespărțit de Nicușor Ceaușescu(dreapta)
În tinerețe, Serghei(stânga) era nedespărțit de Nicușor Ceaușescu(dreapta)

Peripețiile din străinătate, din anii 80, au ajuns și la urechile Elenei Ceaușescu, iar aceasta a dat ordin ca Sergei să fie încorporat în batalionul disciplinar de la Beiuș. 

De fapt, în timpul aceluiași podcast, Serghei a fost luat la întrebări exact pe acest subiect de alt interlocutor: „Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie”.

SERGHEI, UN CONTRIBUABIL CONȘTIINCIOS

Răspunsul acestuia nu a întârziat, bineînțeles în stilul său caracteristic, plin de umor și bășcălie, detaliile oferite, demonstrând faptul că Serghei a luat în serios munca și, mai ales, cadrul legal. „Băi, nea întrebătorule, să-ți explic... La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”

a fost prieten la cataramă cu nicușor ceaușescu

Serghei Niculescu Mizil, 69 de ani, este fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil, care ocupat funciile de ministru al educației și de ministru al finanțelor. Serghei a făcut parte dintr-o gașcă celebră a copiilor de demintari comuniști din care făceau parte Nicușor și Zoia Ceaușescu sau Jean Maurer. Serghei a câștigat popularitate întrucât  s-a evidențiat mereu printr-o atitudine rebelă și un discurs fără filtru.

Sursa video: You Tube/ „Pe bune. Podcast cu Serghei Mizil”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net