Serghei Mizil, secretul mariajului cu soția sa. Cum reușește Cora să-l țină „în frâu”: „Fac ce vreau”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Serghei Mizil este cunoscut drept una dintre cele mai excentrice figuri din lumea mondenă. A avut două mariaje la viața lui, însă ultima soție, Cora, a reușit să-l îmblânzească. Cei doi au peste 25 de ani de căsnicie la activ, iar noi am aflat secretul unui mariaj de durată!

Serghei Mizil (68 de ani) nu a fost niciodată obișnuit să respecte reguli. A sfidat chiar și cenzura specifică anilor comunismului. Acum este recunoscut pentru faptul că spune totul pe șleau, fără niciun filtru.

Acasă însă, Serghei pare să-și fi găsit nașul. Este căsătorit cu Cora Mizil (61 de ani) și formează una dintre cele mai discrete familii din showbiz.

Cora, soția lui Serghei Mizil, este femeia care l-a cucerit definitiv. Este o prezență foarte discretă și apare rar în public, preferând să stea în spatele reflectoarelor.

Serghei Mizil: „Eu cu nevastă-mea nu ne sufocăm!”

Milionarul se află la al doilea mariaj, căci a mai fost căsătorit înainte de Revoluție, însă tot atunci s-a și consumat mariajul.

Ulterior, Serghei a cunoscut-o pe Cora, actuala soție, cu care este împreună de mai bine de 25 de ani. Cei doi au o fată, pe Ana. Din prima căsătorie, Serghei Mizil mai are o fiică, pe Smaranda.

Omul de afaceri a spus care e secretul mariajului lor de durată.

Nu am de ce să divoțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea. Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu!

Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul.

Și asta ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!”, ne-a spus, răspicat, milionarul.

Serghei Niculescu Mizil este fiul unui membru marcant la Partidului Comunist Român, Paul Niculescu Mizil, fost ministru al educației și al finanțelor. A fost unul din răsfățații regimului de atunci fiind cel mai bun prieten al lui Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net