Serghei Mizil, manechin la 68 de ani. Cum a pozat afaceristul: „Nu știu cu nămoale, da’ ard mai ceva ca Anna Lesko...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Serghei Mizil (68 de ani) este una dintre cele mai carismatice vedete din lumea mondenă. Recent, vedeta a luat prin surprindere multe persoane cu noul său “job”, și anume cel de fotomodel! Afaceristul a reușit să fie apreciat de cei din jur și să le câștige simpatia rapid, datorită sincerității de care a dat dovată până acum. De curând, acesta ne-a surprins pe toți cu una dintre postările sale, când s-a lăsat fotografiat în mai multe articole sport pe care una dintre fiicele sale le face și le scoate la vânzare.

Așa ceva nu îți prea imaginai, recunoaște! Serghei Mizil, manechin! Mereu impunător și cu o atitidine mereu de invidiat, iată că de dragul unei fiicei, pentru afacerea sa, s-a lăsat și fotografiat ca un adevărat profesionist.

Vedeta a purtat, în cadrul ședinței foto, mai multe articole sport pe care una dintre fiicele sale le face.

„Am făcut câteva poze cu ținutele pe care fiica mea le-a scos la vânzare. Dacă te uiți bine ele sunt personalizate cu chipul meu sau cu un mesaj aparte de la mine. Pe spate unele tricouri au și pietre swarovski. Nu știu cât costă un tricou sau o pereche de pantaloni sport. Vă puteți uita direct pe site. Știu că s-au vândut foarte multe până acum. Nu știu o cifra exactă dar știu că foarte multe”, a declarat Serghei Mizil pentru Click!

Promovare pe Facebook

Pentru că își dorește mult să își ajute fiica, simpaticul Serghei Mizil a postat și pe contul său de Facebook și îi îndeamnă pe fanii săi să cumpere articolele.

„Eu-s omu’ vorbelor puține, da’ tari. Nu știu cu roast și nămoale d-astea de-ale voastre, da’ard mai ceva ca Anna Lesko-n treningu’ ăsta nou. Al vostru, Serghei”, este o parte din mesajul postat de Serghei Mizil în dreptul imaginilor.

Cât costă un articol sport?

Cei care vor să cumpere articole sportive cu imprimeuri cu chipul lui Serghei Mizil trebuie să știe că o bluză 100% bumbac, cu aplicații de ștrasuri, costă 690.00 lei, o pereche de pantaloni 100% bumbac cu aplicații de ștrasuri, costă 690.00 lei, un set care conține bluză plus pantaloni 1.300 de lei, iar un set tricou, bluză, pantaloni ajunge la 1.600 de lei.

Click! spune

Serghei Niculescu Mizil este fiul unui membru marcant la Partidului Comunist Român, Paul Niculesc Mizil, fost ministru al educației și al finanțelor. A dus o viață plină de, fără să respecte regulile sau cenzura specifică anilor comunismului și e recunoscut pentru faptul că vorbește fără niciun filtru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net