Serghei Mizil le face praf pe divele botoxate! „Nu mai au, domnule, nimic natural!”

#Exclusiv Click!

Ajuns la aproape 70 de ani, Serghei Mizil nu este deloc impresionat de divele din showbiz-ul românesc. Omul de afaceri, slobod la gură, le-a făcut cu ou și cu oțet pe vedetele care apelează excesiv la operații estetice.

La 68 de ani, Serghei Mizil rămâne unul dintre cele mai carismatice personaje din lumea mondenă. Nu ezită să-și spună cu voce tare părerea, în orice context.

Omul de afaceri a fost invitat de prietena sa, Mara Bănică, la o prezentare de modă marca „Atmospfere Fashion”. După ce a analizat bine prezențele feminine din jurul său, Serghei Mizil a ajuns la o concluzie dură: femeile sunt prea operate în ziua de azi. Vedete precum Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu nu i-au scăpat din „gheare” lui Serghei.

Acum, toate fetele astea din showbiz sunt la fel. Nici nu le mai recunoști, domnule, de la atâtea operații! Toate botoxate. Drăgușanca, Crudu, astea...Păi, ce să-ți placă la ele? Nu mai sunt femeile care erau înainte! Mie, unul, uite, de exemplu, îmi place Delia! E frumoasă! ”, ne-a mărturisit Serghei Mizil.

Serghei Niculescu Mizil este fiul unui membru marcant la Partidului Comunist Român, Paul Niculescu Mizil, fost ministru al Educației și al Finanțelor. A fost unul din răsfățații regimului de atunci, fiind cel mai bun prieten al lui Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Nu obișnuia să respecte regulile și nici cenzura specifică anilor comunismului, iar acum este recunoscut pentru faptul că vorbește pe șleau, fără niciun filtru.

Serghei (68 de ani) ese căsătorit cu Cora Mizil (61 de ani) și formează una dintre cele mai discrete familii din showbiz. Soția lui Serghei arată spectaculos, se îngrijește și nu-și arată vârsta. Nici la operații estetice nu a apelat!

Milionarul se află la al doilea mariaj, căci a mai fost căsătorit înainte de Revoluție, însă tot atunci s-a și consumat mariajul. Ulterior, a cunoscut-o pe Cora, actuala soție, cu care este de mai bine de 25 de ani. Cei doi au o fată, pe Ana. Din prima căsătorie, Serghei Mizil mai are o fiică, pe Smaranda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net