Oare soția ce zice? Serghei Mizil, într-o vizită incognito: „Este văduvă, nu are soț”

#Exclusiv Click!

Serghei Mizil are un suflet tânăr, chiar dacă se apropie de 70 de ani. Cu atenția la subraț, fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil a fost surprins de paparazzii Click! intrând într-o vilă din Capitală. Omul de afaceri a mai fost văzută la această locație, unde locuiește o femeie misterioasă, zicem noi, pentru că identitatea femeii nu o știm, însă cine este doamna ne-a spus chiar el!

Cu atenții pe la doamne, deși este căsătorit!

Serghei (68 de ani) și Cora Mizil (61 de ani) formează una dintre cele mai discrete familii din showbiz-ul românesc! Soția zburdalnicului Serghei este fără doar și poate o damă bine, căci arată spectaculos, se îngrijește și nu-și arată vârsta.

Cora, soția lui Serghei Mizil
Cora, soția lui Serghei Mizil

Cu toate astea, fiul lui Paul Niculescu Mizil nu se dă în lături de la prietenii și cu alte femei. Spunem prietenii pentru că așa le numește fostul crai de Dorobanți. 

Citește și: Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare. A fost la un pas de moarte

Pe Serghei l-am surprins la o locație din Capitală, unde a ajuns echipat cu o sticlă de alcool fină. A stat preț de câteva ore, după care a plecat. Click! l-a contactat pe celebrul nostru Mizil, care ne-a spus că a fost la ”datorie”, căci, vorba aia, prietenii la nevoie se cunosc, iar cu mâna goală nu se putea duce, chiar dacă vizita a fost una de nevoie.

„În imaginile surprinse de colegii voștri pot să vă zic că m-am dus la o prietenă să îi duc niște medicamente pentru că fiul său este bolnav. Cred că s-a scris de 200 de ori până acum că am fost la acea femeie brunetă. Misterioasa brunetă este văduvă, nu are soț.

Nu am stat mai multe ore la ea, cum spun colegii dumneavoastră care m-au și fotografiat. Am stat mult mai puțin, nu m-am cronometrat pe ceas, dar nu am stat atât de mult. Nu îmi mai trebuie amante mie!”, a declarat Serghei Mizil pentru Click!.

Iată și: Serghei Mizil, noi dezvăluiri despre moartea soților Ceaușescu: «Am văzut poze cu picioarele pe ei!»

Serghei Mizil, prezentabil și până la magazin

Din imagini se poate observa că Serghei Mizil a ales pentru acea întâlnire a o ținută amicală, spune el, o țină casual, dar care se asorta de minune cu bolidul de lux, un Ford Mustang. Gelat, frezat, cu firmele la vedere, fostul crai de Dorobanți a patrulat pe străzi mai ceva ca pe vremea când ieșea la șpriț cu Nicu Ceaușescu.

„Da, este adevărat că îmi plac mașinile scumpe și cele sport. Am autoturismul acesta de un an și jumătate – doi și sunt foarte mulțumit de el. Nu îmi doresc să îl schimb nici nu mai știu cât am dat pe el, dar important este că mi-a plăcut. De îmbrăcat, mă îmbrac numai cu haine doar din străinătate, am pantofi la 1.000 și ceva de euro. Moda mi-o fac eu singur, nu cum zic sau vor alții, pentru că eu sunt șmecher.”, a mai spus Serghei Mizil, pentru Click!.

Serghei Mizil, bun afacerist, dar și soț!

Dacă pe vremea Comunismului făcea bani cu lopata din bișniță, după Revoluție, Serghei Mizil s-a apucat serios de afaceri. Este unul dintre acționarii “La Cena”, un local de lux, cu specific Italian, situat în Capitală. A fost și patronul restaurantului ”La doi vagabonzi”, aflat pe bulevardul Tomis din Constanța, iar acum face bani grei din imobiliare.

În 2020, Serghei a construit un bloc de locuințe pentru care a investit  700.000 de euro, însă și-a scos banii rapid, căci apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă. Fiind în zona de Nord, un apartament cu două camere costa peste 150 de mii de euro.

Milionarul se află la al doilea mariaj, căci a mai fost căsătorit înainte de Revoluție, însă tot atunci s-a și consumat mariajul. Ulterior, a cunoscut-o pe Cora, actuala soție, cu care este de mai bine de 25 de ani. Cei doi au o fată, pe Ana. Din prima căsătorie, Serghei Mizil mai are o fiică, pe Smaranda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net