De câte ori pe săptămână face sex Cătălin Botezatu: „De ce să ne plictisim?”

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cele mai sonore nume din România, iar de fiecare dată când apare în public, toate privirile sunt ațintite asupra lui. De-a lungul anilor, faimosul creator de modă s-a iubit cu multe femei celebre, cum ar fi Bianca Drăgușanu, ori Tania Budi. 

Fără doar și poate unul dintre cele mai sonore nume din România, Cătălin Botezatu s-a iubit, de-a lungul anilor, cu o mulțime de femei celebre din țara noastră, chiar dacă nu s-a căsătorit niciodată. Iar creatorul de modă nu s-a dat niciodată în lături de la a satisface curiozitățile publicului, chiar și atunci când a venit vorba despre întrebări ce țin de viața sa personală

Întrebat dacă a „calculat” vreodată cu câte femei a făcut sex de-a lungul vieții sale, creatorul de modă a recunoscut că nu s-a gândit niciodată la acest lucru. „Nu calculez nimic, ce să calculez”, a mărturisit Cătălin Botezatu. „Am început viața sexuală la 15 ani, ce vrei să zic”, a mai spus acesta.

De câte ori pe săptămână face sex Cătălin Botezatu

Când a venit vorba despre cât sex face creatorul de modă în fiecare săptămână, Cătălin Botezatu a mărturisit reușește să se bucure de viață la fel de mult ca în tinerețe! El a spus că face sex chiar și de cinci ori pe săptămână!

Viața amoroasă rămâne la fel de incitantă ca oricând, pentru Cătălin Botezatu. Recent, el a mărturisit că există o persoană de care îi place!

„Îmi place de cineva dar… Îmi plac femeile mai mature în gândire! Mi-am făcut un target! Dacă mă îndrăgostesc și îmi place cineva: 4 luni durează! Maxim 5! Apoi, ca să nu se întâmple ceva, să ne despărțim, să sufere, să mă lase ea, mă întreabă de ce! Uite așa! Apoi găsesc pe altcineva 4-5 luni!

Viața e frumoasă, merită trăită, nu trebuie să fie monotonă! În orice mariaj, după un an-doi se plictisesc, alții și după câteva luni. Și de ce să ne plictisim, când putem să diversificăm peisajul! Sunt mai fericit ca oricând!”, a spus creatorul de modă, potrivit ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net