Ce distincție a primit Cristi Brancu, la Gala Radar de Media! Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Liviu Vârciu și Daniel Pavel au fost și ei premiați!

#Exclusiv Click!

Summer Gala Radar de Media a avut loc aseară într-o sală de evenimente din Pipera și a adunat câteva dintre personalitățile cele mai cunoscute din showbiz. 

Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Iulia Albu, Teo Trandafir, Liviu Vârciu, Anisia Gafton și Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor s-au numărat printre premianții serii și au primit distincții pentru activitatea lor prin care s-au remarcat de-a lungul timpului. Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii "Exclusiv VIP" de la Prima TV, a fost și el premiat aseară și a primit diplomă pentru "Cel mai simpatic devorator de mondenități!". Omul de televiziune a fost însoțit la eveniment de către Oana Turcu și fiul lor, Tudor Brancu Turcu, de care sunt nedespărțiți.

Sunt de 33 de ani simpatic și devorator. Asta mă face să fiu și bun, și rău în ochii unora. Și e foarte bine așa. Dar căldura cu care am fost primiți - Oana, Tudor și cu mine - la Gala Radar de media de invitați și organizatori, m-a făcut să uit de canicula de afară. A fost un vibe de vară, în care am uitat de sacou - l-a îmbrăcat Cătălin Botezatu - și m-am bucurat de împlinirea anilor de muncă la Prima TV", ne-a declarat Cristi Brancu, care a punctat faptul că nu a mai purtat sacoul și cu această ocazie așa că l-a lăsat pe "regele modei românești", Cătălin Botezatu, să o facă.

Se anunță o vară...britanică pentru familia Brancu 

Dacă anul trecut familia Brancu a fost în Italia și a dat nas în nas cu celebra Jennifer Lopez, pe străzile din Capri, vara aceasta, Cristi Brancu își va face programul în funcție de fiul său, Tudor, care va pleca din nou într-o tabără, în Anglia.

"În această vară, ne bucurăm de un aer britanic, pentru că Tudor este într-o nouă tabără Mirunette, de data aceasta, la Oxford! Bravo lui. În rest, soare și mare, în orice împrejurare pe orice meridiane", ne-a mai mărturisit Cristi Brancu, care a rămas fidel mondenităților și showbizului de mai bine de 30 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net