Cristi Brancu merge de Înviere cu familia la biserica românească din Dubai! Cum se menține fit prezentatorul TV! „Mai am puțin și intru în costumul de majorat!”

#Exclusiv Click!

Ca de fiecare dată, în ultimul an, atunci când este vacanță și se anunță sărbători, Cristi Brancu (51 de ani) își ia familia și pleacă în Dubai. Așa s-a întâmplat și acum, de Paște, iar prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și de fiul lor, Tudor.

„Pentru sărbătorile legate de 1 Mai și Paște am ales să plecăm la Dubai, locurile în care am mai fost și ne plac foarte mult. Am prins aici foarte multă căldură, bălăceală. Aici suntem într-un restaurant tradițional, în poză, unul dintre cele mai frumoase din orașul vechi. Am fost peste tot și am trecut și prin căldură și prin ploaie spectaculoasă, nu chiar ca cea care se anunță mâine, o ploaie torențială, și Tudor s-a bucurat de toată distracția.

Am fost în foarte multe locuri frumoase. De Înviere o să mergem la biserica românească din Dubai, alături de alți români pe care i-am cunoscut aici”, ne-a spus Cristi Brancu, special pentru Click! De asemenea, prezentatorul TV a pregătit ediții speciale de sărbători pentru emisiunea pe care o prezintă la Prima TV.

"Cristi Brancu  se relaxează cu familia lui de Paște, oferă programe speciale celor care  urmăresc Prima TV. O să vedeți interviuri minunate și două petreceri bombă! Așa că o să fim în casele voastre de Paște, la voi acasă. Ne primiți?", a mai adăugat omul de televiziune.

Cum are grijă Cristi Brancu de el ca să nu se îngrașe la masa de Paște?

Se știe deja că soția lui Brancu, Oana Turcu, are o afacere cu creme și produse cosmetice care merge din ce în ce mai bine și se pare că își dorește să se extindă și în Dubai. Cristi Brancu folosește din plin cremele din gama soției sale și se bucură de beneficii. A slăbit, s-a tonifiat și arată aproape ca în liceu.

Recunosc că am cam rămas cu cutiile goale. În fiecare seară se ține de treabă și chiar îl invidiez că e așa de consecvent. Sunt niște ritualuri pe care el le are, dar nu știu dacă vrea să povestească!", ne-a mărturisit Oana Turcu, completată apoi de soțul ei, Cristi Brancu.

Sunt niște soluții pe bază de camfor, rozmarin, centella asiatică, nămol natural, e foarte simplu. După duș, se aplică în zonele în care sunt proeminențe, adică burtă, și a doua zi dimineață poți să fii bun de apărut la televizor. Mai am puțin și intru în costumul de majorat!", ne-a declarat Brancu, cu zâmbetul pe buze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net