Cristi Brancu, impresionat de fiul lui! Ce performanță a reușit la doar 12 ani: „Suntem mândri de Tudor”

Ultima actualizare:

Cristi Brancu (50 de ani) și-a sărbătorit fiul, pe Tudor, la Londra. Atât prezentatorul Prima TV cât și soția sa, Oana Turcu  sunt extrem de mândri de băiatul lor care a câștigat o bursă de studii în Anglia, la un colegiu bun și cunoscut.

Și dacă tot se află Tudor acolo, părinții lui au decis să meargă la el și să îl aniverseze la Londra, alături de colegi și prieteni.

 „Suntem mândri de Tudor, băiatul  nostru mare și bun, care a încheiat experiență de la Cambridge cu calificative foarte bune din partea unor profesori de elită și a văzut o experiență minunată”, a povestit prezentatorul emisiunii “Exclusiv VIP”.

Astfel, se pare că cea mai spectaculoasă zi de naștere din viața lui Tudor Brancu a fost pe 1 august 2023. El a câștigat un concurs de public speaking și a plecat pe 31 Iulie într-o tabără la Cambridge, la Abbey College. 

Fiul lui Cristi Brancu avut parte de o petrecere surpriză și multe cadouri

Băiatul lui Brancu s-a bucurat în Anglia de multe activități de cunoaștere și sportive iar părinții lui i-au pregătit o mulțime de surprize, printre care și o petrecere surpriză împreună cu cei 12 copii din grup, alături de profesoară Roxana Neatu, cu tort, confetti și sucuri.

Colegii i-au adus un cadou și i-au scris cuvinte frumoase pe felicitare. Seara, colegiul a organizat un talent show, câștigat de vocea elevei românce Ariana Mancaș, la al cărei moment, Tudor a făcut parte din grupul de dans. Nu întrebați de cadouri! Ca să nu fie probleme pe drum, Tudor le-a primit cu o zi înainte de plecare!”, a mai adăugat Cristi Brancu.

Țintește să ajungă precum Tony Robbins

După această experiență de excepție la Cambridge, dusă la bun sfârșit cu suportul doamnei Daniela Pavoni, sunt semne că acolo va fi drumul lui Tudor Brancu către viitoarele studii. Acesta vorbește fluent engleza și este un elev eminent. O studentă la medicină de acolo care este intructor la colegiul  unde a fost în tabără fiul lui Cristi Brancu i-a zis acestuia că ar putea să se facă medic însă Tudor i-a povestit că și-ar dori să ajungă precum antrenorul motivațional și instructorul financiar personal Tony Robbins.

Cristi Brancu își dorește tot ce e mai bun pentru viitorul fiului său și a pus deja bani deoparte pentru studiile pe care Tudor Brancu le va face în afara țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net