Irinel Columbeanu, imagini dezolante. O imploră pe Irina să vină să aibă grijă de el. VIDEO emoționant

Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj fiicei sale, Irina, fiind invitat în emisiunea lui Cristi Brancu. I-a spus că vrea să o vadă, să vină să aibă grijă de el. Amintim că, recent, fostul milionar a primit o veste pe care spera să nu o audă vreodată. Acesta nu mai poate călători în America să-și vadă copilul. 

Irinel Columbeanu Foto: captură video Facebook
Irinel Columbeanu Foto: captură video Facebook

Irinel Columbeanu nu poate să își mai vadă fiica, în America 

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască la un azil de bătrâni, din București. Recent, a mai încasat o lovitură ce are legătură cu singurul lui copil, Irinuca. Fostul afacerist nu mai poate merge în America să o viziteze. Irinel Columbeanu are probleme de sănătate și este îngrijit la azilul unde locuiește. Afecțiunile lui au venit la pachet cu o serie de interdicții, una dintre ele fiind aceea de a zbura cu avionul.

Columbeanu, mesaj către fiica sa 

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu i-a transmis fiicei sale, Irinuca, să vină să aibă grijă de el. Internauții au lăsat imediat comentarii. „Cristi, nu este ok ce faci!", „Numai mie imi este milă de el?", De ce nu mai știe românește? De ce vorbește în engleză?", „Vorbește în engleză, că să înțeleagă și Mr .Pink", La tinerețe trăiești regește, la bătrânețe cerșești".

„Nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală"

„A fost invitat la o emisiune, dar nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală. În ultima perioadă, starea lui de sănătate este destul de fragilă, ia un tratament în plus, a avut și alte probleme, trebuie să mănânce numai ce are voie. Irinel Columbeanu se află sub stricta noastră atenție, aici, la căminul de bătrâni, dar și a medicilor”, a adăugat patronul azilului de bătrâni.

Columbeanu are nevoie de supraveghere 

Starea de sănătatea a lui Irinel Columbeanu e destul de fragilă, astfel că are nevoie de supraveghere permanentă, a dezvăluit Ion Cassian, patronul azilului. „Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol. El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește.

Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate. Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech Știri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net