Ce spune Irinel Columbeanu despre o posibila căsătorie cu Oana Cojocaru. Își dorește să facă pasul cel mare? „Discuțiile noastre fac referire de multe ori la...”

#Exclusiv Click!

Au apus vremurile în care Irinel Columbeanu (66 de ani) se afișa la braț cu domnițe tinere și frumoase. Asta pentru că de aproximativ jumătate de an fostul milionar de la Izvorani trăiește într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Însă, chiar dacă acum duce o viață modestă, fostul afacerist ne-a mărturisit că de multe ori se „hrănește” cu amintirile pe care le-a strâns în toți anii de glorie.

Una dintre cele mai frumoase amintiri este și relația cu Oana Cojocaru, o puștoaică din Bacău, cu 40 de ani mai tânără decât el, cu care s-a iubit timp de trei ani, până în 2021. Relația lor fiind una serioasă, deoarece cei doi au locuit și împreună în apartamentul închiriat de Iri, în acea perioadă, însă bugetul limitat pe care îl avea de la o zi la alta l-a determinat pe Columbeanu să ajungă în situația în care este.

În perioada sa de glorie, Irinel Columbeanu s-a iubit doar cu femei frumoase, însă cea care i-a rămas la suflet este tinerica Oana Cojocaru cu care încă ține legătura. Contactat de Click! acesta ne-a mărturisit ce planuri de viitor au împreună, dar și cum decurge discuția lor telefonică, în general.

„Nu vreau să mă recăsătoresc. Nu vorbesc chiar în fiecare zi cu Oana, aș putea să zic că aproape în fiecare zi. Discuțiile noastre fac referire de multe ori la unele amintiri pe care le avem împreună, cum am petrecut noi doi acea perioadă când eram împreună. În rest, nimic altceva”, a spus Irinel Columbeanu, pentru Click!

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net