Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy. La cine râvnește fostul milionar: „M-a vizitat...”

S-au dus vremurile în care Irinel Columbeanu (66 de ani) se iubea cu domnițe una și una! Problema banilor se pare că i-a afecta și viața sentimentală, totuși încă râvnește la cineva! Fostul milionar de la Izvorani, a dezvăluit că, încă mai suspină după momentele de afecțiune pe care le avea din partea Oanei Cojocaru, fosta sa iubită, o domnișoară cu 40 de ani mai tânără decât el. 

Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy
Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy

Irinel Columbeanu, decis să recucerească o bombă sexy

Irinel a întâlnit-o pe Oana la un eveniment monden când ea avea doar 20 de ani. Oana i-a fost alături în momentul în care fostul milionar de la Izvorani și-a pierdut întreaga avere. Au locuit împreună în apartamentul în care Irinel s-a mutat după ce a plecat de la Izvorani, dar și la domiciliul Oanei. Părinții tinerei nu au fost de acord cu această relație, iar cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei ani.

La un moment dat, Irinel Columbeanu a povestit că a a primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl Oanei. Acesta i-a spus să o lase în pace pe Oana și să își vadă de bătrânețile sale. Irinel Columbeanu spunea că nu știe de ce nu s-a concretizat totul între ei printr-o nuntă și spunea că poate doar să facă speculații, dar acest aspect nu îi stă în caracter.

Recent însă, fostul milionar de la Izvorani, care locuiește acum la azilul di Snagov, are de gând să o recucerească pe bomba sexy, pe care se pare că nu a putut-o da uitării nici până azi. Mai mult, acesta a spus că este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ea.

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net