Ce relație este între Mr. Pink și Irina Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a rupt tăcerea: „Am constatat că este...”

În urmă cu doar câteva luni, Irinel Columbeanu și-a vizitat fiica, după o perioadă de cinci ani în care nu a mai văzut-o. Fostul afacerist de la Izvorani a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care s-a desfășurat revederea cu Irina, amintind totodată și de relația cu Mr. Pink, tatăl vitreg al fiicei sale. 

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor / foto: arhiva Click!
Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor / foto: arhiva Click!

Irinel Columbeanu a fost invitat acum ceva timp în cadrul unui podcast în care a vorbit despre scurta sa ședere de peste Ocean. Mr. Pink i-a propus acestuia să petreacă mai mult timp în America, oferindu-se să-i plătească biletul de avion. Irinel a rămas impresionat de ospitalitatea acestuia și de grija pe care i-o acordă fiicei sale. 

Irinel Columbeanu: „Te rog, lasă-mă să-ți plătesc biletul!”

În cadrul podcastului „Vin la vorbă”, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că vizita în America l-a ajutat să vadă cât de frumos s-a dezvoltat Irina și cât de bine este îngrijită. 

Mr. Pink a fost cel care s-a oferit să-i prelungească șederea, însă Irinel a lăsat totul la aprecierea fiicei sale, care a considerat că o săptămână petrecută cu tatăl ei a fost suficientă. 

„Este pe picioarele ei (n.r- Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink.

Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”, a povestit fostul milionar în podcastul „Vin la vorbă”.

Irina Columbeanu nu-și dorește să revină în România 

Este deja o adolescentă care se ocupă de dezvoltarea personală și profesională, iar mutarea în America a fost de bun augur pentru ea. Irina nu dorește să mai revină în România, așa cum a dezvăluit tatăl său:

„Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propia-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net