Cum arată vila somptuoasă unde locuiesc Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu, trai în lux și opulență

Ultima actualizare:

Monica Gabor, fostă soție a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în Statele Unite în urmă cu peste 10 ani și locuiește într-o vilă de lux din Malibu, Los Angeles, împreună cu partenerul ei, Mr. Pink, și familia acestuia.

Monica Gabor și Mr. Pink. Foto: arhiva.
Monica Gabor și Mr. Pink. Foto: arhiva.

Acest cuplu trăiește într-o reședință deosebită, iar detaliile impresionante ale vilei lor din Maple Drive, Beverly Hills, au fost recent dezvăluite. De la mobilier franțuzesc la candelabre Baccarat, vila reflectă stilul rafinat al cuplului.

Descrierea vilei

image

Reședința de lux dispune de un living impresionant, cu o scară interioară grandioasă, cinci camere spațioase și un apartament pentru oaspeți.

Dotările includ o sală pentru saună și SPA, o piscină exterioară și o impresionantă vinotecă la subsol.

Elementele de design interior și mobilierul, alese chiar de Mr. Pink

Mr. Pink s-a implicat personal în amenajarea vilei, selectând piese de mobilier de cea mai înaltă calitate și a pus un accent deosebit pe detaliile de design interior. Interiorul reflectă opulența și stilul, cu piese de mobilier luxuriante în stil renascentist și baroc.

În living, un candelabru Baccarat adaugă un strop de eleganță, iar atmosfera este îmbogățită de picturi cu figuri religioase.

Mr. Pink a creat un spațiu special pentru Monica Gabor, ținând cont de preferințele și valorile ei personale. Monica a menționat că Mr. Pink a adăugat elemente religioase pentru a-i crea un spațiu familiar, știind că ea este catolică. Cu toate acestea, Monica a subliniat că stilul lor de viață este simplu și că sunt "cu picioarele pe pământ".

Viața în Malibu

Monica Gabor a spus că, deși vila lor emană opulență, stilul lor de viață este simplu și normal, fără prea mult fast și extravaganțe.

Despre viața în Malibu, Monica a declarat că au o viață simplă, că fac curat, au grijă de casă și de apartament. Ea a subliniat că traiul lor nu este în conformitate cu stereotipurile și că nu își pierd timpul în locuri elegante, ci sunt implicați în activități zilnice obișnuite.

Probleme din relație și reconcilierea

În 2021, au circulat zvonuri despre probleme în relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink, datorită posesivității afaceristului. Chiar dacă au existat momente dificile, cuplul s-a împăcat ulterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net