Imaginile pe care Monica și Ramona Gabor le-ar vrea șterse! Iată cum arătau înainte să fie pline de bani

Imagini interzise cu surorile Gabor! Iată cum arătau înainte să fie pline de bani! Contrar așteptărilor multora, Monica și Ramona chiar au reușit în viață. Cine ar fi crezt că cele două tinere modeste din Bacău vor ajunge să trăiască regește peste mări și țări? Totuși, după cum bine știm cele două au pornit de jos, lansându-se în modelling de la o vârstă fragedă. Iată cum arătau cele două la începuturi, când abia erau luate în vizor de viața mondenă.

Imagini interzise cu surorile Gabor
Imagini interzise cu surorile Gabor

Imagini interzise cu surorile Gabor

Showbizz-ul le-a priit celor două surori Gabor. Cea care a dat startul schimbărilor a fost evident Monica, atunci când la 18 ani s-a măritat cu Irinel Columbeanu, afaceristul cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât ea. Între timp, Iri a ajuns într-un azil din care este posibil să fie dat în orice moment, în timp ce Monica o duce bine merci în America alături de soțul său milionar, Mr. Pink. Iri și Monica au fost căsătoriți doar 5 ani, iar apoi a început scandalul, dar iată că într-un final din toată povestea asta, Moni a ieșit cel mai bine. Își crește fetița pe care o are cu Irinel, departe de România și duce o viață de lux. Mai mult, ar fi început să predea engleză imigranților și îl ajută pe soțul ei în campaniile de promovare. Iată deci cât de mult s-a schimbat Moni! În imagini vedem o fată de 14 ani frumușică, dar cam tristă.

În schimb, sora ei mai mică Ramona a început ca o tânără cu mult spirit de glumă după cum se vede din poze! Și ea a devenit manechin, doar că trăiește ca o prințesă în celălalt capăt al lumii, în Dubai, unde locuiește de 11 ani. Ramona nu doar că este model, ci și femeie de afaceri, iar în țara arabă și-a lansat un parfum. Chiar a mărturisit că Monica și Mr. Pink su ajutat-o cu afacerile. Deși iubește Dubaiul, Ramona a mărturisit că nu exclude categoric ideea de a se muta pentru că nu știi niciodată ce îți rezervă viața! Cele două se pare că au o relație foarte bună și țin legătura și cu sora lor Alna care a decis să rămână la Bacău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net