Cine e femeia cu care Irinel Columbeanu a înlocuit-o pe Monica Gabor, imediat după divorț. Avea numai 18 ani!

Imediat după divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a decis să se afișeze în spațiul public cu noua sa iubită, Alexandra Hodiș. La vremea aceea, fata abia împlinise 18 ani, era în clasa a XII-a la un liceu din Cluj și era fotomodel. Semăna cu Monica Columbeanu. Era înaltă, brunetă cu părul lung și privirea pătrunzătoare.

Cine a fost iubita lui Irinel, după divorțul de Monica Gabor Foto: Click!
Cine a fost iubita lui Irinel, după divorțul de Monica Gabor Foto: Click!

Cum arăta iubita lui Irinel, Alexandra Hodis

Alexandra semăna izbitor cu fosta soție a miliardarului, Monica Columbeanu. Cele două aveau vârste apropiate, fotomodele, iar părul lung și brunet era o caracteristică importantă. Irinel Columbeanu i-a oferit domnișoarei o viață de lux, inclusiv cheile de la vila sa din Izvorani. Totul se întâmpla în urmă cu 10 ani. 

Alexandra risca exmatricularea din cauza absențelor

Absenţele de atunci şi activitatea extraşcolară mai puţin dedicată studiului i-au atras tinerei mustrări din partea dascălilor, aceasta fiind chiar avertizată, mai voalat, cu exmatricularea. N-a mai contat faptul că Alexandra bifase înainte câteva participări la olimpiadele şcolare şi nici rezultatele bune la învăţătură.

Şi pentru că avea un statut de invidiat de alte colege, Irinel i-a pus Monicăi la dispoziţie un bodyguard şi chiar o şalupă, cu ajutorul căreia să scurteze drumul până la şcoala aflată pe celălalt mal al Lacului Snagov.

Alexandra Hodiș Foto: arhivă click!
Alexandra Hodiș Foto: arhivă click!

Ce declara Alexandra Hodiș

În 2014, după despărțirea de Irinel Columbeanu, Alexandra Hodiș declara: „Sunt prea tânără pentru o nuntă acum. Voi lua o pauză de la toate activitățile, deocamdată, pentru că am de susținut Bacalaureatul. Nu am un iubit în perioada aceasta. Mă concentrez doar pe școală. Facultatea vreau să o fac la Cluj. Cred că voi alege marketing”.

Alexandra Hodiș susținea că nu a facut niciun fel de compromis la vremea aceea: „De doi ani fac modelling. Am ajuns unde sunt fără compromisuri. M-am apucat de modelling doar din plăcere. E ceva care vine din interior. Într-adevar, am fost la vila domnului Columbeanu, dar nu singură, ci alături de cei de la agenția de modelling din Cluj. Nu am dormit niciodată la Izvorani. Relația dintre mine și domnul Columbeanu este una de amiciție, nimic mai mult. Dacă am stat împreună la anumite evenimente, nu înseamna nimic.”

În prezent, Irinel locuiește într-un azil 

Fostul milionar de la Izvorani se află într-o situație delicată: a ajuns într-un azil de bătrâni de lângă București, dar nu are bani să îşi achite şederea. Serviciile de la Casa Snagov costă 4.000 de lei pe lună, sumă pe care Irinel Columbeanu nu și-o permite.

În 2008, Irinel Columbeanu era printre afaceriștii de succes din România. El fi deţinut bunuri în valoare de zeci de milioane de euro înaintea crizei imobiliare. Omul de afaceri era proprietarul a numeroase terenuri în Izvorani, unde deținea și o vilă de lux. Irinel Columbeanu a explicat că și-a pierdut întreaga avere din cauza fabricii pe care o avea la Târgu Cărbuneşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net