Cine este Alina Gabor, sora mai mare a Ramonei și Monicăi. Mulți au uitat cum arată femeia | FOTO

Ramona și Monica Gabor nu sunt singure la părinți, căci înainte de ele prima care a venit pe lume a fost Alina, sora lor mai mare. Cu toate că puțini știu că cele două mai au o soră, acest lucru s-a datorat faptului că femeia a decis să își țină viața cât mai departe de lumina reflectoarelor. 

Ramona și Monica Gabor au o soră mai mare / foto: Colaj Click!
Ramona și Monica Gabor au o soră mai mare / foto: Colaj Click!

Alina Gabor are o viață cât se poate de discretă. Nu are conturi pe rețelele de socializare și rareori permite surorilor să posteze fotografii în care apare alături de ele. Ce se cunoaște despre ea este faptul că locuiește în Bacău, orașul lor natal, și este persoana față de care surorile ei poartă multă recunoștință, mai ales că s-a ocupat de una singură de înmormântarea părinților lor, care s-au stins la o distanță de 7 ani de zile.

Monica Gabor, adevărul despre relația cu cele două surori, Ramona și Alina

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Irinel Columbeanu mărturisea că are o relație destul de apropiată cu surorile ei. Sunt persoanele care îi conturează amintirea copilăriei, iar referitor la Alina, Monica o descrie drept o persoană „mai înțeleaptă”. A precizat, de asemenea, și faptul că nu-și dorește să apară în social media, așa că Monica și Ramona i-au respectat alegerea. 

„Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea”, spune Monica Gabor în urmă cu câțiva ani, conform viva.ro.

Alina Gabor, o persoană discretă 

Surorile Gabor / foto: Social media
Surorile Gabor / foto: Social media

Nu putem trece cu vederea faptul că Alina reușește cu brio să-și țină viața cât mai departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu se cunosc prea multe informații despre ea. În urmă cu mai mult timp, în presă au apărut mai multe informații cu privire la viața ei. Una dintre ele amintește faptul că Alina Gabor ar fi locuit o vreme în București, după care a decis să revină în orașul natal, Bacău. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net